Yandex Metrica

Ünlü şarkıcı Yaşar İpek en beğendiği Türk ismi açıkladı! Sosyal medyada gündeme oturdu

Ünlü şarkıcı Yaşar İpek en beğendiği Türk ismi açıkladı! Sosyal medyada gündeme oturdu

Yeni şarkısını dinleyicilerin beğenisine sunan Yaşar İpek, 2. Sayfa programına konuk oldu. İpek, canlı yayında Aleyna Tilki hakkındaki açıklamalarıyla gündem oldu.

Magazin

29.01.2024, 03:33

Seren Serengil'den boşandıktan sonra Ebru Gündeş ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Yaşar İpek, şimdilerde yeni çıkardığı 'Aman' şarkısıyla adından söz ettiriyor. Şarkıcı, TV8'de ekrana gelen 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk oldu. Programda Aleyna Tilki'yle ilgili haberlerin yayınlandığı esnada Yaşar İpek'ten genç popçuyla ilgili itiraf geldi.

"FOTOĞRAFLARINI BÜYÜTÜP BAKIYORUM"

"Çok güzel kız. Sesini de fiziğini de tipini de her şeyini çok beğeniyorum. Fotoğraflarına büyütüp bakıyorum" diyen Yaşar İpek, "Sosyal medyadan baktığım tek ünlü diyebilirim" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı, açıklamasının devamında "Aleyna çok güzel ve çok yetenekli bir kız. Sesi güzel kendine güzel. 22 yaşında pırıl pırıl tertemiz bir kız. Yaşına göre de çok şey yaptı, bu İngilizce şarkıcısı da tutarsa onu tebrik edeceğim" dedi.

Gülşen Yüksel'in "Dünya ahiret kardeşin olsun" sözlerinin ardından "Yok öyle bir şey demiyorum. Nereden çıkardın şimdi bunu" diye cevap verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading