Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ünlü magazinciden Reha Muhtar'ı zora sokacak açıklama! O sözler olay yarattı! 'İstihbarat örgütleri takip ediyor'

Ünlü magazinciden Reha Muhtar'ı zora sokacak açıklama! O sözler olay yarattı! 'İstihbarat örgütleri takip ediyor'

Magazin yorumcusu Tayyar Işıksaçan, son günlerde kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla gündemden düşmeyen Reha Muhtar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Işıksaçan, "Reha Muhtar'ın dizginlenemez bir öfkesinin olduğunu bilir" dedi.

Magazin

15.02.2024, 16:54

Reha Muhtar, kızı Mina'ya şiddet uyguladığı gerekçesiyle gündemden düşmüyor. Muhtar ile eski eşi Deniz Uğur arasındaki gerilim de devam ediyor. İkili, şiddet iddiasıyla mahkemelik olmuştu. Magazin dünyasının yorumcularından Tayyar Işıksaçan, Haberler.com'dan Melis Yaşar'ın sorularını yanıtladı. 

Reha Muhtar hakkında "Onunla çalışan herkes ne kadar öfkeli ve dizginlenemez biri olduğunu biliyor" diyen Işıksaçan, "Reha ağabey kırık kalpler kulüp başkanı. Terk edilmiş ya da bir sebepten ilişkisi bittiğinde ağladığı bir omuz. Gülşen, Deniz Uğur, Nilüfer... Önceki sevgilileriyle bir şey olmadı ama Deniz Uğur'la olan meselesi sıkıntılı" ifadelerini kullandı.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

"HERKESİN ONUN PEŞİNDE OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR"

Muhtar'ın psikolojisinin iyi olmadığını belirten Işıksaçan, sözlerine şöyle devam etti:

Reha Muhtar'ın kızı daha önce babadan anneye kaçmış. Belli ki evde bir huzursuzluk var. Reha bey bir paranoya yaşıyor. Onu dünyadaki bütün istihbarat örgütleri takip ediyor. Herkes onun peşinde sanki onu psikolojisi bozulmuş durumda. Uzun yıllardır medyadan gelen iş tekliflerinin hiçbirini de kabul etmedi.

Deniz Uğur'dan dolayı Tamer Karadağlı'ya bir öfkesi var. Rasim Ozan Kütahyalı'ya var. Arada bir onlara gönderme yapıyor ama ne olduğunu çözemiyoruz. Aslında Tamer Karadağlı, Deniz Uğur meselesinde mağdur bir adam. Reha ağabey durup durup saldırmaya çalışıyor. Ana temada çocuk olunca anne ve babalar birey olmayı beceremiyor. Burada da Deniz Uğur ve Reha Muhtar'ın sükunetle neyi kırdıklarını bilmeleri lazım.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading