Yandex Metrica

Ünlü isimden kan donduran Kurtlar Vadisi itirafı! 'Öldürüldü'

Ünlü isimden kan donduran Kurtlar Vadisi itirafı! 'Öldürüldü'

Kurtlar Vadisi'nin efsane karakterlerinden Kılıç'a hayat veren Atilla Olgaç, bir röportajında şaşırtan açıklamalarda bulundu. Necati Şaşmaz'ın tarikat haberinin ardından diziden ayrılmak istediklerini söyleyen Olgaç, Zafer Ergin itirafıyla şoke etti.

Magazin

25.03.2024, 09:59

2003-2005 yılları arasında yayınlanan ve yayınlandığı döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi'nde Kılıç karakterine hayat veren Atilla Olgaç, yıllar sonra diziyle ve oyuncularla ilgili çok konuşulacak bir itirafta bulundu.

"KESENİN AĞZINI AÇTILAR"

Dizinin efsane karakteri Polat Alemdar'ı canlandıran Necati Şaşmaz hakkında tarikat haberlerinin çıkması sonrası kadrodan ayrılmak istediklerini söyleyen Olgaç, iki misli ücret vermeleri karşılığında ayrılmaktan vazgeçtiklerini anlattı. Olgaç, "Hepimiz ayrılacaktık. Fakat geçim için yaşamak önemli. Kesenin ağzını açtılar, aldığımız paranın iki mislini verdiler. İki misli para alınca da yapılacak bir şey olmadı" dedi. 

3 MİSLİNİ İSTEDİ, 10 BÖLÜM SONRA ÖLDÜRÜLDÜ

Kurtlar Vadisi'nin Mehmet Karahanlı'sı Zafer Ergin'in 3 misli ücret istediğini ancak kabul edilmediğini dile getiren oyuncu, "Zafer Ergin dedi ki, '3 mislini isterim'. Onun üzerine 'olmaz' dedi adam. Bunun üzerine kanal devreye girerek 'Sen iki ver. Üstünü ben vereceğim' dedi ama 10 bölüm sonra öldürüldü. Zafer öyle gitti. Yoksa o da gitmiyordu. Erken öldürüldü" şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading