Yandex Metrica

Ünlü fenomene büyük şok! Bebek bekliyordu, eşinin evlilik dışı çocuğu ortaya çıktı

Ünlü fenomene büyük şok! Bebek bekliyordu, eşinin evlilik dışı çocuğu ortaya çıktı

Sosyal medya fenomeni Dila Tarkan, mart ayında Dağhan Doğruer ile nikah masasına oturmuştu. Doğruer'in evlilik dışı ilişkisinden bir çocuğu olduğu ortaya çıktı.

Magazin

03.03.2024, 16:05

Sosyal medya içerik üreticisi Dila Tarkan, 25 Mart'ta Dağhan Doğruer ile Atina'da nikah masasına oturmuştu. İlk bebeğini kucağına almaya hazırlanan fenomenin düğünü de çok konuşulmuştu. Ancak çiftle ilgili şoke eden bir gerçek ortaya çıktı.

Dila Tarkan'ın eşinin evlilik dışı bir çocuğu olduğu öğrenildi. 

BABALIĞI TESCİL EDİLDİ

İngiliz vatandaşı Mina Safavi, Dağhan Doğruer ile ilişkisinden 2019 yılında Shaylın ismini verdiği kızını dünyaya getirdiğini belirterek Eylül 2019'da 'babalığın tespiti' davası açtı. 

Adli Tıp Kurumu'nun 4 Ocak 2021 tarihli raporunda Doğruer'in 'yüzde 99,99 ihtimalle' biyolojik baba olduğuna ilişkin raporuna göre Shaylin'in Doğruer'in kızı olduğunun nüfus kayıtlarına tesciline karar verildi. 

Babalık tescili davasının ardından Safavi, Dağhan Doğruer'in kızına nafaka ödemesi için dava açtı. Dava dilekçesinde baba Dağhan Doğruer'in Shaylin Doğruer'in yaşam masraflarına katılması istendi.

HAMİLELİĞİ ÖĞRENİNCE GÖRÜŞMEDİ

Safavi ve Dağhan Doğruer'in 2018 yılında tanıştığı, aynı yıl Temmuz ayında Londra'da cinsel birliktelik yaşadığı ve daha sonra da hamile olduğunu öğrendiği belirtildi. Safavi'nin hamileliğini öğrenen Doğruer'in görüşmek istemediği ve kürtaj yaptırması gerektiğini söylediği öne sürüldü.

AYLIK 5 BİN POUND İSTEDİ

Safavi'nin kızını tek başına dünyaya getirmesi nedeniyle çaresiz ve mağdur hissettiği belirtilirken, 4 ay sonra İstanbul'a gelerek Doğruer'in ailesinden destek istediği ancak karşılık bulamadığı ifade edildi.

Safavi'nin bu nedenle yargı yoluna başvurduğu anlatılan dilekçede, nafaka olarak Doğruer'in aylık 5 bin pound ödemesi istendi. Nafakanın her yıl 1 Ocak'tan itibaren İngiliz para birimi dikkate alınarak belirlenecek oranda artırılması istendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading