Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ünlü fenomen İhsan Hala'dan Armağan Çağlayan'a zehir zemberek sözler! 'Beni kandırdı' deyip açıkladı

Ünlü fenomen İhsan Hala'dan Armağan Çağlayan'a zehir zemberek sözler! 'Beni kandırdı' deyip açıkladı

Manisa'da evlere temizliğe giden ve 'İhsan Hala' olarak tanınan trans Ali İhsan Çolak, Armağan Çağlayan hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Caner Toygar'ın programına konuk olan fenomen, Armağan Çağlayan tarafından kandırıldığını iddia etti.

Magazin

07.03.2024, 04:31

Geçimini sağlamak için Manisa'da evlere temizliğe giden ve sosyal medyada 'İhsan Hala' olarak tanınan Ali İhsan Çolak, Caner Toygar'ın YouTube kanalında yayınlanan programına katıldı. Geçtiğimiz haftalarda Armağan Çağlayan'ın programına katılan ünlü fenomen, Çağlayan hakkında şoke eden açıklamalarda bulundu.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

"AHLAKSIZ TEKLİFLER GELİYOR"

Trans olması nedeniyle işe giremediğini söyleyen İhsan Hala, "İşe alınsam bile iki gün sonra ahlaksız teklifler gelmeye başlıyor. Arkadaşımın aile restoranında işe girmiştim. Başta yanıma gelenler beni çok sevdiğini ve bana çok güldüklerini söylüyor sonra da konsomatris gibi beni masalarına çağırıyorlar. Belden aşağı şeyler yaşadığım çok oluyor" diye konuştu.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

"KİRANI ÖDEYECEĞİM DİYE KANDIRDI"

Ekonomik olarak zorluk yaşadığını söyleyen fenomen, Armağan Çağlayan hakkında şaşırtan ifadeler kullandı. Ali İhsan Çolak, şöyle konuştu:

"En son programına katıldığım kişi bana o kadar söz verdi ki. 'Bu yılki kiranı ben göndereceğim' dedi ama yapmadı. Mesaj attım, görmesine rağmen geri dönmedi. Program çok izlendiği için de millet onun bana para verdiğini zannediyor. 5 günde 1 milyon izlenince bana teşekkür etmişti. Programa giderken bile 3 bin TL'lik yol parasının yarısını borç alarak kendim karşıladım. Daha sonra kendime yol parasını vermeyen adam kiranı niye versin dedim."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading