Yandex Metrica

Ufuk Özkan'ın 17 yıllık evliliği tek celsede bitti! Sosyal medya hesabındaki o hamle gözlerden kaçmadı

Ufuk Özkan'ın 17 yıllık evliliği tek celsede bitti! Sosyal medya hesabındaki o hamle gözlerden kaçmadı

Ünlü oyuncu Ufuk Özkan, 2005 yılında nikah masasına oturduğu eşi Nazan Güneş ile anlaşmalı olarak boşandı. Oyuncunun boşanmasına rağmen eski eşi ile fotoğraflarını kaldırmaması dikkat çekti.

Magazin

23.01.2024, 19:37

Sanat dünyasından ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Ayrılan ünlü çiftler arasına Ufuk Özkan da katıldı. Özkan, 2005 yılında dünyaevine girdiği Nazan Güneş ile boşandı. Eren isimli bir oğulları olan çift, bugün 17 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak noktaladı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, İstanbul Adliyesi 8. Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmada ikili evliliklerini sonlandırdı. 

FİKİR AYRILIĞI NEDENİYLE BOŞANDILAR?

Fikir ayrılıkları yaşamaları nedeniyle daha önce de boşanma kararı alan çift bu kararlarından vazgeçmişti. Ancak çift, uzun süre sonra yeniden ayrılık kararı aldı ve birbirlerini yıpratmamak için sessiz sedasız boşandı.  Oyuncunun eşiyle fotoğraflarını sosyal medya hesabından silmemesi de dikkatlerden kaçmadı.

Geniş Aile dizisinde canlandırdığı Cevahir karakteriyle çıkış yakalayan, son olarak Kalk Gidelim dizisinde rol alan Ufuk Özkan, son dönemde "Ah Be Birader" filmi için verdiği kilolarla gündeme gelmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading