Yandex Metrica

Üç Kuruş’un düğün sahnesi olay oldu!

Üç Kuruş’un düğün sahnesi olay oldu!

Show TV’nin beğenilen dizisi Üç Kuruş’ta Kartal ve Bahar’ın düğün sahnesi gündeme oturdu.

Magazin

29.02.2024, 23:25

Show TV’nin en çok izlenilen yeni dizisi Üç Kuruş'un 6. yeni bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un başrollerde oynadığı Üç Kuruş'un yeni bölümünde Kartal ile Bahar'ın ses getirecek düğünü sonunda gerçekleşti. İkilinin salona girişleri düğüne damga vurdu. Diziye konuk olan ünlü şarkıcı Tarık Mengüç de sahneye çıkarak en sevilen şarkılarını seslendirdi. Kartal ile Bahar'ın düğününe Nezih Yöndel de katıldı.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

DÜĞÜN SOSYAL MEDYADA GÜNDEME DÜŞTÜ

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Zafer Algöz, Nursel Köse gibi isimlerin yer aldığı Üç Kuruş, 6. bölümüyle 6 Aralık Pazartesi akşamı ekrana geldi. Üç Kuruş'un yeni bölümüne Bahar ve Kartal'ın düğünü damga vurdu.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

SAHNE ÇOK KONUŞULUYOR

Düğün hazırlıkları tamamlandı ve Çıngıraklı'nın en önemli adetlerinden biri olan deve Çaka ailesinin bahçesine getirildi. Gelin hanım Bahar, deveye bindirilip gezdirildi. Kartal ile Bahar dillere destan olacak bir düğün ile dünya evine girdiler. Kartal ve Bahar'ın düğün salonuna uçan bir arabayla gelmesi de son bölümde en çok konuşulan sahnelerden biri oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading