Yandex Metrica
SON DAKİKA
Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'nın ikizi olduğu ortaya çıktı! Benzerlikleri 'Yok artık' dedirtti!

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'nın ikizi olduğu ortaya çıktı! Benzerlikleri 'Yok artık' dedirtti!

Üç Kız Kardeş dizisinde canlandırdığı Türkan karakteriyle beğeni toplayan Özgü Kaya'nın ikizi olduğu ortaya çıktı. Oyuncu ve erkek kardeşi Efekan Kaya arasındaki benzerliği görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin

09.03.2024, 17:41

Kanal D'nin Şubat ayında izleyicilerin beğenisine sunduğu Üç Kız Kardeş dizisi kısa süre içinde en çok izlenen dizilerden biri olmayı başardı. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş, her hafta yeni bölümüyle reytinglerde ilk sırada yer alıyor. 

Dizide İclal Aydın, Reha Özcan, Veda Yurtsever, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Anıl Tetik gibi isimler yer alıyor. Yapımda Türkan karakteriyle öne çıkan ve güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakan Özgü Kaya, en çok takip edilen isimlerden biri oldu.

ÖZGÜ KAYA'NIN İKİZİ ORTAYA ÇIKTI

Son günlerin en popüler oyuncuları arasında yer alan Özgü Kaya'nın ikizi olduğu ortaya çıktı. Sosyal medya hesabından erkek kardeşiyle fotoğrafını paylaşan Kaya, "Kardeşim, ikizim, birlikte en çok saçmalayıp en çok güldüğüm, can parçam, seni çok seviyorum!" notunu yazdı.

İşte Özgü Kaya'nın ikizi...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading