Yandex Metrica

Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven'in sevgilisi bakın kim çıktı! Görenler şaşıp kaldı

Üç Kız Kardeş'in Somer'i Berker Güven'in sevgilisi bakın kim çıktı! Görenler şaşıp kaldı

Üç Kız Kardeş dizisinde Somer'i canlandıran Berker Güven dikkatleri üzerine çekiyor. Oyuncunun sevgilisi herkesin yakından tanıdığı bir isim çıktı. Güven'in kendisinden 13 yaş büyük oyuncuyla aşk yaşıyor olması ise şaşırttı.

Magazin

26.03.2024, 21:41

İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi, ilk bölümleriyle izleyicilerin beğenisini toplamayı başardı. Eda Teksöz'ün yönettiği, Betül Yağsağan'ın senaryosunu yazdığı dizi, reytinglerde de iyi bir sıralama elde ediyor.

İclal Aydın, Özgü Kaya, Reha Özcan, Berker Güven, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu'nun başrollerinde yer aldığı dizide Somer karakteri dikkat çekiyor. Annesinin zorlaması sonucu Türkan'la evlenen Somer'e hayat veren Berken Güven, oyunculuğunun yanı sıra yakışıklılığıyla da adından söz ettiriyor.

Güven'in özel hayatıyla ilgili herkesi şaşırtan bir detay ortaya çıktı. 26 yaşındaki Berker Güven, bir süredir kendisinden 13 yaş büyük oyuncu Nihal Yalçın'la birliktelik yaşıyor.

Oyuncu, Antalya Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nün sahibi olan Nihal Yalçın'ı paylaşmış, "Tüm desteğimle arkanda sadece durmayı bilerek seni iftihar ve hayranlıkla izliyor olacağım. Mutlulukların daim olsun sevgilim. Seninle gurur duyuyorum." demişti.

Nihan Yalçın, şimdilerde Show TV'nin yeni dizisi Oğlum'da Melike karakteriyle boy gösteriyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading