Yandex Metrica
SON DAKİKA
Üç Kız Kardeş'in Sadık'ı Reha Özcan'a köpek saldırısı! Sosyal medyadan duyurdu 'Çok canım yanıyor'

Üç Kız Kardeş'in Sadık'ı Reha Özcan'a köpek saldırısı! Sosyal medyadan duyurdu 'Çok canım yanıyor'

Üç Kız Kardeş dizisinde Sadık karakterini canlandıran Reha Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla köpek saldırısına uğradığını duyurdu. Özcan, 'Bir Garip Orhan Veli' etkinliğinin ertelendiğini açıkladı.

Magazin

23.01.2024, 19:17

Şimdilerde Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'te Sadık rolünü canlandıran Reha Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bir Garip Orhan Veli" etkinliğinin ertelendiğini duyurdu. Özcan, Burdur turnesi dönüşünde çoban köpeklerinin saldırısına uğradıklarını söyledi. 

"ÇOBAN KÖPEKLERİ SÜRÜYÜ KORUMAK İÇİN SALDIRDI"

Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Malesef Burdur turnesinde köpeklerden kaçarken, bizim hatamızdı köpeklerin suçu yok. Orada bir koyun sürüsünün önünden geçmeye çalıştık, çoban köpekleri de sürüyü korumak için bizim üzerimize saldırdılar. Kaçarken sol ayağımdaki alt baldır yaralandı ve travmatik bir şey oluştu bu yüzden yürüyemiyorum. Oturduğum yerden oyunu oynamak zorunda kaldım. Fakat canım hala çok yanıyor. Bu nedenle 20 Mayıs'ta Zorlu'daki etkinliğimizi ertelemek zorunda kaldık." diye konuştu.

Usta oyuncu, oyunun 17 Haziran'a ertelendiğini belirtirken, çoban köpeklerinin suçu olmadığını kendilerinin köpeklerin alanına girdiklerinin altını çizdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading