Yandex Metrica

Türkiye’de Netflix’e büyük rakip geliyor! RTÜK lisans onayı verdi

Türkiye’de Netflix’e büyük rakip geliyor! RTÜK lisans onayı verdi

Türkiye’de Netflix’e büyük rakip geliyor! RTÜK lisans onayı verdi! İşte haberin ayrıntıları…

Magazin

21.02.2024, 20:30

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Disney Plus platformuna 10 yıl süreyle yayın yapma hakkı tanıyan lisans verdiği açıklandı. Amerika Birleşik Devletleri'nde oldukça popüler bir dijital platform olan Disney Plus, 2022'de Türkiye'de de hizmet vereceği bilgisine ulaşıldı. RTÜK, bugün gerçekleştirdiği toplantıda Disney Plus'a yayınlar için lisans verdi. Disney Plus, Netflix ve Amazon Prime'dan sonra Türkiye'de yayına girecek üçüncü yabancı dijital platform olacak.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

KAÇ TÜRKİYE’DE KALACAK?

Bugün yapılan toplantıda Disney Plus'ın "internet üzerinden isteğe bağlı yayıncılık" lisans başvurusu da görüşüldü. Yapılan değerlendirme sonucu mevzuatta düzenlenen idari ve mali şartları yerine getiren yurt dışı menşeili yayın kuruluşuna Türkiye'de 10 yıl süreyle yayın yapma hakkı tanıyan lisans verildi.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

NETFLIX'İN RAKİP GELDİ

Disney Plus, yurt dışında Netflix, Amazon Prime ve HBO Max gibi dev platformların rakibi durumunda. Netflix ve Amazon Prime'ın ardından Türkiye pazarına giriş yapacak olan Disney Plus'da da çok sayıda yerli içerik olacak. Aras Bulut İynemli'nin Mustafa Kemal Atatürk'ü oynayacağı film de yeni platformda yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading