Yandex Metrica
Turabi'den ortalığı karıştıran Survivor açıklaması! Demet Akalın çıldırdı 'Acun kafasına göre şampiyon seçiyor...'

Turabi'den ortalığı karıştıran Survivor açıklaması! Demet Akalın çıldırdı 'Acun kafasına göre şampiyon seçiyor...'

Survivor şampiyonlarından Turabi Çamkıran da yarışmanın büyük finalinin ardından devam eden tartışmalara dahil oldu. Turabi'nin Nisa'nın şampiyonluğu hakkında yaptığı yoruma Demet Akalın'dan yanıt gecikmedi.

Magazin

23.02.2024, 13:30

Survivor All Star 2022 finalinin ardından şampiyonluk tartışmaları sürüyor. Birçok kişiden Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğuna tepki gelmiş, şampiyonun performansa göre seçilmemesi eleştiri konusu olmuştu. Tartışmalara yarışmanın eski şampiyonlarından Turabi Çamkıran da dahil oldu. Turabi'nin yorumu sıkı bir Survivor takipçisi olan Demet Akalın'ı kızdırdı.

"ELİNDE OLSA İLK HAFTA KOVARDI"

Survivor 2014 ve 2015 yıllarında şampiyonluğu kazanan Turabi, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Ama asıl olay oylarla birinci olmak değil mi? Demek ki şampiyonun oy atanları daha çokmuş. Her ne olursa olsun tebrik etmek lazım. Acun abi kafasına göre şampiyonu seçiyor olsaydı, şampiyon yapmak isteyeceği son kişi bendim. Elinde olsa ilk hafta kovardı beni" ifadelerini kullandı.

"KAFASINA GÖRE ŞAMPİYON SEÇİYOR OLSAYDI..."

"Acun abi bir kişiden nefret etse de bir kişiyi sevse de hak yemez" diyen Turabi, açıklamasının devamında "En güzel örnek 2015 senesi. Benim davranışlarımdan pek haz etmezdi. Sürekli tartışırdık ve ceza yağmuruna tutardı beni. Hilmicem'i çok sevdiğini ve Merve'nin şampiyon olmasını istediğini hissederdim. Söylemezdi…

Ama ben bilirdim ki gönlü bu ikisinden birisi şampiyon olsun isterdi. Eğer kafasına göre iş yapıyor olsaydı Merve ve Hilmicem finali olurdu. İlla kadın şampiyon olsun isteseydi o sene Merve şampiyon olurdu. O yüzden adamın günahına girmeyin! O kadar insanın hayalini" dedi.

DEMET AKALINDAN TEPKİ GELDİ

Yarışmanın sıkı takipçisi olduğu bilinen ve Nagihan'ı destekleyen Demet Akalın, Turabi'nin paylaşımına sinirlenip "Kendini Nisa ile bir tutman inanılmaz!" yazdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading