Yandex Metrica
SON DAKİKA
Tülin Şahin ve Pedro de Noronha arasında sular durulmuyor! 'Mahrem fotoğraf' davası

Tülin Şahin ve Pedro de Noronha arasında sular durulmuyor! 'Mahrem fotoğraf' davası

Tülin Şahin, kızının babası Pedro de Noronha hakkında şikayette bulundu. Sosyal medyada mahrem fotoğraflarını paylaştığını iddia ettiği Pedro de Noronha'nın cezalandırılmasını istedi.

Magazin

23.01.2024, 18:27

Tülin Şahin ve Pedro de Noronha, 2019 yılında kızları Siena Leyla'yı kucaklarına aldı. Ünlü manken doğumdan kısa süre sonra Noronha ile yollarını ayırdı. Kızları nedeniyle aralarında sular durulmayan ikili bir kez daha mahkemelik oldu.

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Tülin Şahin, eski sevgilisi hakkında "özel hayatın gizliliğini ihlal" ve "haberleşmenin gizliliğini ihlal" suçlarından suç duyurusunda bulundu. Noronha'nın Tülin Şahin'in tanınmışlığını ve statüsünü kullanarak birçok gazete ve dergiye ünlü manken hakkında röportaj verdiği dilekçede yer aldı.

İş insanı Noronha'nın 'Siena için adalet' kullanıcı ismiyle bir profil sayfası açtığı, bu profilde Tülin Şahin'in rızası olmadan bikinili ve hamilelik dönemindeki fotoğraflarını kullandığı belirtildi. Ardından ünlü mankenin toplumdaki itibarını sarsacak hakaret ve iftira içerikli paylaşımlar yapıldı.

TEDBİR KARARI ALDIRDI

Tülin Şahin'in avukatı siteye erişim engeli için mahkemeye başvurduklarını ve talebin kabul edildiğini, ancak Noronha'nın mahkeme kararını ihlal etmeye devam ettiğini belirtti. Şahin, mahkemeye başvurarak eski sevgilisi hakkında 1 ay tedbir kararı aldırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading