Yandex Metrica

Tuğba Özerk'e Çiftlik Bank iftirası atan kişi saplantılı hayranı çıktı! Canlı yayında küfür etti

Tuğba Özerk'e Çiftlik Bank iftirası atan kişi saplantılı hayranı çıktı! Canlı yayında küfür etti

Tuğba Özerk'in Çiftlik Bank üzerinden para akladığı yönünde ihbarda bulunan kişinin ünlü şarkıcının saplantılı hayranı olduğu ortaya çıktı. Söylemezsem Olmaz canlı yayınına bağlanan şahıs, küfür ve hakaret etmesi nedeniyle yayından alındı.

Magazin

23.01.2024, 18:51

Şarkıcı Tuğba Özerk'in Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın'ın parasını akladığı ihbarı üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü inceleme başlatmıştı. Özerk iddiaları yalanlarken, ihbarı yapan kişinin kim olduğu ortaya çıktı.

SAPLANTILI HAYRANI ÇIKTI

Tuğba Özerk hakkında emniyete ihbarda bulunan kişi ünlü şarkıcının tacizcisi çıktı. Şahsın daha önce de şarkıcının evine narkotik baskın yaptırdığı öğrenilirken, Beyaz TV'de ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programına bağlanarak çeşitli iddialarda bulundu.

Bircan Bali, takıntılı hayran hakkında bilgiler de verdi. Bali, Özerk'in söz konusu kişiden daha önce de şikayetçi olduğunu ve bu şahsın daha önce uyuşturucu madde suçudan hapis cezası aldığını söyledi.

"TUĞBA YARGILANACAK"

Özerk ile ilgili açıklamalarda bulunan saplantılı kişi, "Ben uyuşturucu davasından beraat ettim. Tuğba Özerk yargılanacak. İhbarı ben yaptım. Bu benim anayasal hakkım. Arto sen Tuğba'nın ne içip içmediğini çok iyi bilirsin. Benim de yanımda içti" diye konuştu.

Saplantılı şahsın canlı yayında hakaret ve küfür etmesinin ardından yayından alındı. Seren Serengil, "Gerizekalı mıdır nedir ya. Bu adam deli. Sana cevap hakkı verdik diye sen bize hakaret edemezsin. Bu normal değil yani belli" dedi.

Serengil, şahıstan şikayetçi olacağını belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading