Yandex Metrica
SON DAKİKA
Tuğba Ekinci'den Fahriye Evcen'e estetik eleştirisi: Burnu mandalla sıkıştırılmış gibi

Tuğba Ekinci'den Fahriye Evcen'e estetik eleştirisi: Burnu mandalla sıkıştırılmış gibi

Tuğba Ekinci, katıldığı 2. Sayfa programında Fahriye Evcen'le ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Ekinci, Evcen'i güzel bulmadığını dile getirdi.

Magazin

23.01.2024, 18:16

Açıklamalarıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Tuğba Ekinci, TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Dün Defne Samyeli ile ilgili açıklamalarıyla konuşulan Ekinci, bu kez Fahriye Evcen hakkında konuştu.

Fahriye Evcen'in estetikli olduğunu söyleyen Ekinci, oyuncunun burun estetiğiyle ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"BURNU MANDALLA SIKIŞTIRILMIŞ GİBİ"

"Güzelden anlarım. Burnu yanlış yapılmış, düzeltilmesi lazım. Ben de magazin programı sunduğum için yapıyorum bunu, rencide etmek için değil. Burnu mandalla sıkıştırılmış gibi. Burnunun kenarları etli kalmış. Ben güzellik hastası bir kadınım, yüz hatlarına çok dikkat ederim. Yaprak Dökümü dizisinde oynadığı dönemde Fahriye'nin kendi burnu. Birine 'çok güzel kadın' denmesi için doğal olması lazım.

"FAHRİYE GÜZEL KADIN STATÜSÜNDE DEĞİL"

Doğal olmadığı için Fahriye benim için 'güzel kadın' statüsüne giremez. Estetik yaptırmış insanlara güzel demeyin. Burnu yapılınca güzelleşiyorsa şimdi buna güzel mi diyeceğiz. O zaman biz niye eli ayağı düzgün doğduk. Monica Belluci 60 yaşında hala çok güzel. Angelina Jolie 50 yaşında bir garip oldu, kendini bozdu. Gençliğinden beri doğal olan kadınlara güzel deyin. Fahriye Evcen'in burnu yanlış yapılmış. "

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading