Yandex Metrica

TRT1'in iddialı dizisi için bekleyiş son buluyor! Alp Navruz'lu Yürek Çıkmazı'nın yayın tarihi belli oldu

TRT1'in iddialı dizisi için bekleyiş son buluyor! Alp Navruz'lu Yürek Çıkmazı'nın yayın tarihi belli oldu

Başrollerinde Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu ve Ayça Bingöl'ün yer aldığı Yürek Çıkmazı dizisi için geri sayım başladı. Dizinin ekrana geleceği tarih belli oldu.

Magazin

03.03.2024, 19:01

TRT, bu sezonun iddialı projelerinden Gold Film imzalı Yürek Çıkmazı'nı izleyicilerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Ayça Bingöl, Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu gibi isimlerin bir araya geldiği diziden geçtiğimiz günlerde fragman yayınlanmış ve büyük ses getirmişti.

Dizinin yayın tarihi merak ediliyordu. TRT'de yayınlanacak dizinin ekrana geleceği tarih duyuruldu.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU

Atike Hınçlıer'in aynı adlı romanından uyarlanan dizi başlangıçta Cennetin Çocukları olarak duyurulmuştu. Dizi, alkolizm ve kişilik bozukluğu sorunlarını, bir kadının hayata tutunma hikayesini etkileyici bir şekilde anlatacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda üç ismin yanı sıra Mesut Akusta, Cemal Toktaş, Rozet Hubeş, Timur Ölkebaş, Eylül Ersöz, Bihter Dinçel, Alp Akar, Erhan Alpay, Güler Ökten, Ayda Şener ve Dilara Aksüyek de yer alıyor.

Yürek Çıkmazı, 1 Kasım Salı akşamı yayın hayatına başlayacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading