Yandex Metrica

Tolgahan Sayışman'dan hayranlarına kötü haber! Kaza geçirdi...

Tolgahan Sayışman'dan hayranlarına kötü haber! Kaza geçirdi...

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisinde yer alan Tolgahan Sayışman dizi setinde yaralandı. Rol gereği sık sık at üzerinde olan ve kılıçlı talimlerde bulunan Sayışman, önceki gün gerçekleşen savaş sahnesinde ayak bileğindeki ezilme ve elinde oluşan kesiklerden dolayı hastaneye kaldırıldı.

Magazin

23.01.2024, 20:23

Son dönemde Barbaros Hayreddin dizi ile öne çıkan Tolgahan sayışman dizi setinde talihsiz bir kaza geçirdi.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

AYAK BİLEĞİ EZİLDİ

‘Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı’ dizisinde yer alan Tolgahan Sayışman, hastanelik oldu. Rol gereği sık sık at üzerinde olan ve kılıçlı talimlerde bulunan Sayışman, önceki gün gerçekleşen savaş sahnesinde ayak bileğindeki ezilme ve elinde oluşan kesiklerden dolayı hastaneye kaldırıldı.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

SAĞLIK DURUMU

Gerçekleşen yaralanma sonrası Altunizade Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan Sayışman’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yapılan tedavi sonrası istirahate çekilen Tolgahan Sayışman’ın rahatsızlığından dolayı dizi çekimlerine üç gün ara verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading