Yandex Metrica

Tolga Gariboğlu'ndan herkesi üzecek Hugo açıklaması! Yıllar sonra ortaya çıktı

Tolga Gariboğlu'ndan herkesi üzecek Hugo açıklaması! Yıllar sonra ortaya çıktı

90'lı yıllarda sunduğu çocuk programlarıyla tanınan Tolga Gariboğlu, uzun bir süre sonra Etiler'de görüntülendi. 55 yaşındaki Gariboğlu, Hugo yarışmasıyla ilgili üzücü bir açıklamada bulundu.

Magazin

06.04.2024, 15:43

Bir döneme damgasını vuran Hugo ve Tolga Abi isimli çocuk programlarının sunuculuğunu yapan Tolga Gariboğlu, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Uzun süredir ortalarda görünmeyen ünlü sunucuyu görenler şaşkınlık yaşadı.

HUGO'NUN ŞİRKETİ KAPANDI

16 yıldır Amerika'da yaşadığını ve evinin orada olduğunu söyleyen ünlü sunucu, program yapmayı düşünüp düşünmediği sorusuna "Program yapmayı düşünmüyorum. Hugo'nun şirketi olan hak sahibi kapandı" diye konuştu.

KÜFÜR İDDİASI

Gariboğlu'nun sunduğu 'Hugo' programında başarısız olan bir çocuğun küfür ettiği iddia ediliyordu. Olay herhangi bir şekilde kanıtlanamazken, Tolga Gariboğlu yıllar önce katıldığı programda iddialarla ilgili "Küfür yok, öyle bir şey olmadı kimse küfretmedi" dedi. Sunucu, "Beyazıt Öztürk'ün programında 'Biri onun videosunu yollasın, araba alacağım' dedim. Canlı yayında bunu söyledim.

Yine yok, çünkü öyle bir şey yok. Yapan varsa çıksın 'o bendim' desin. Görüntüsü olsa mutlu olacağım. Kimse küfür yemekten mutlu olmaz ama ben mutlu olacağım" diye konuşmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0


Loading