Yandex Metrica

Teşkilat'tan ayrılığı herkesi üzmüştü! Çağlar Ertuğrul ayrılık nedenlerini bir bir açıkladı, o detay dikkat çekti

Teşkilat'tan ayrılığı herkesi üzmüştü! Çağlar Ertuğrul ayrılık nedenlerini bir bir açıkladı, o detay dikkat çekti

Çağlar Ertuğrul'un geçtiğimiz haftalarda Teşkilat'tan ayrılacağı ortaya çıkmış, oyuncu iddiaları doğrulamıştı. Başarılı oyuncunun ayrılık nedeni merak konusu olmuştu. Ertuğrul, sevilen diziden neden ayrıldığını anlattı.

Magazin

24.04.2024, 18:22

TRT1'in Teşkilat dizisinin 2. sezon hazırlıkları sürüyor. Yeni sezonda Çağlar Ertuğrul'un yer almayacağı ortaya çıkmıştı. Oyuncu, bir video ile neden projeden ayrıldığını açıklayacağını belirtmişti. Ertuğrul'dan konuyla ilgili nihayet açıklama geldi. Dizide Serdar karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul, sağlık sorunları nedeniyle ayrıldığını belirtti.

"GERİ DÖNÜLEMEZ HASARLARA NEDEN OLACAKTI"

Sakatlıklarını sayan oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

"Omzumdan, sağ avucumdan, sağ ayağımdan sakatlıklarım oldu. Bunun yeteri kadar ciddiye alındığını düşünmüyorum. Tabii ki geçmiş olsun mesajları yazanlar var, onlara çok teşekkür ediyorum. Çok da ciddi değil ama kalıcı ve geri dönülmez hasarlara neden olacağı için böyle bir önlem alındı. Ben aslında geçeceğini ümit ettim ama geçmedi. Doktor bir yırtık başlangıcı olduğunu ve hemen fizik tedavi görülmezse sonrasında ameliyata kadar gideceği söylemişti ve doktor bu tarz aksiyon sahnelerine girmememi tavsiye etti. 

Sağ olsun yapımcılar ve senaristler de çok anlayışlı davrandılar. Aksiyonun uzunluğu azalttılar, silahı sol elle kullanmaya başladım ama böyle olmuyor. Teşkilat bir aksiyon dizisi… Kavga dövüş olmazsa olmaz. Silahlı çatışma olmazsa olmaz. Seyirci de bunu seviyor ve bekliyor. O yüzden ben çok üzüldüm açıkçası bu aksiyondan geri kaldığım için ama bir ama bir yandan da sağlığım söz konusuydu."

Çağlar Ertuğrul diğer yandan Teşkilat'ın yapım şirketi Tims&B ile 2023 yılında kadar anlaşma yaptıklarını, Alper Çağlar ile Dağ serisi için yeni bir film hayata geçireceklerini duyurdu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading