Yandex Metrica

Teşkilat saat kaçta ve ne zaman? Teşkilat bu akşam yayınlanacak mı?

Teşkilat saat kaçta ve ne zaman? Teşkilat bu akşam yayınlanacak mı?

Teşkilat dizisinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı izleyici tarafından merak konusu oldu. Teşkilat hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacak? İşte haberin ayrıntıları…

Magazin

23.01.2024, 18:36

TRT1 kanalının en çok izlenilen dizisi Teşkilat’ın bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Sevilen dizi Teşkilat bu akşam saat 20:00’de TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

TEŞKİLAT DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Türkiye’ye karşı harekete geçen karanlık bir yapı, planlarını devreye sokarak, uluslararası alanda dikkat çeken Türkiye’nin İHA ve SİHA programını hedef alır. Bu sürpriz hamlenin ardından Millî İstihbarat Teşkilatı çatısı altında gizli bir ekip kurulmasına karar verilir.

Deneyimli istihbaratçı Mete Bey (Mesut Akusta) öncülüğünde kurulacak bu ekibin yurtiçi ve yurtdışında birçok gizli operasyona imza atması planlanırken; bu operasyonların hedefe ulaşması ve etkili olması için, ekip üyelerinin kağıt üstünde ve “resmen” ölmüş bilinmeleri mecburiyeti ortaya çıkar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading