Yandex Metrica
SON DAKİKA
Teşkilat'ın Zehra'sı Deniz Baysal Yurtçu'dan 'çocuk' itirafı!

Teşkilat'ın Zehra'sı Deniz Baysal Yurtçu'dan 'çocuk' itirafı!

Teşkilat dizisinde canlandırdığı Zehra rolüyle büyük çıkış yakalayan Deniz Baysal Yurtçu, özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Oyuncu, çocuk istemediğini söyledi.

Magazin

23.01.2024, 18:43

Teşkilat dizisinde Zehra karakterine hayat veren Deniz Baysal Yurtçu, Şamdan Plus Dergisi'ne röportaj verdi. Özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulunan oyuncu, 'çocuk' itirafıyla dikkat çekti.

"KENDİME BİLE ZAMAN AYIRAMIYORUM"

Çok fazla çalıştığı bir dönem olduğunu söyleyen Yurtçu, "Kendime bile zaman ayıramıyorum. Hayatımız Ankara- İstanbul arasında geçiyor. Aktif, yoğun ama tabii ki mutluyum. Çekimlerimiz çok keyifli geçiyor, soğuk hava şartlarında çekimler devam ediyor" diyerek iş hayatının yoğunluğundan bahsetti.

"KENDİME HAK VERMEYE ÇALIŞIYORUM"

Oyuncu, kendisini başarılı bulduğunu ve yaptığı işi çok sevdiğini dile getirdi. Baysal, "Eskiden değiştirmeye çalıştığım yönlerim vardı. Şimdi kendimi daha çok seviyorum ve saygı duyuyorum. Kendimi değiştirmeye değil, kendi kendime hakkımı vermeye çalışıyorum" dedi.

"ÇOCUK YAPMAK UZAK OLDUĞUM BİR KONU"

Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile evli olan ünlü oyuncu, "Mutlu birlikteliğin sırrı, birbirinin isteklerine, hayatına, her şeyine saygı duymak. İnsanlar genelde karşısındakini değiştirmeye, kendine uygun hale getirmeye çalışıyor. Ama sevgi bu değil. Bir insanı seviyorsan her şeyiyle seversin, kendisi olduğu için seversin zaten." diye konuştu.

Yurtçu, "Ben çocuk düşünmüyorum; Barış da benimle aynı düşüncede. Tabii ki bu hayatta büyük konuşmamak gerekiyor. Ama benim çok uzak olduğum bir konu açıkçası" şeklindeki açıklamalarıyla dikkat çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading