Yandex Metrica

Teşkilat'ın yeni sezonu bomba gibi geliyor! Kurtlar Vadisi'nin o oyuncusu da diziye katıldı, yer yerinden oynayacak

Teşkilat'ın yeni sezonu bomba gibi geliyor! Kurtlar Vadisi'nin o oyuncusu da diziye katıldı, yer yerinden oynayacak

Teşkilat dizisinin 3. sezonu heyecanla bekleniyor. Yeni sezon çekimleri geçtiğimiz günlerde Tokat'ta başlamıştı. Dizinin kadrosuna güçlü iki isim daha dahil oldu.

Magazin

23.01.2024, 19:43

TRT1'in pazar akşamları ekrana gelen Teşkilat dizisinin 3. sezon hazırlıkları devam ediyor. İki sezondur aksiyonu ve heyecanıyla ekranlarda fırtınalar estiren dizinin yeni sezon kadrosu da şekilleniyor. Geçtiğimiz haftalarda dizinin oyuncu kadrosuna Yunus Emre Yıldırımer katılmıştı.

İki sezondur Ankara'da çekilen dizinin hikayesi İstanbul'da devam edecek. Ethem Özışık'ın senaryosunu kaleme aldığı diziye iki yeni isim dahil oldu. 

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

KURTLAR VADİSİ'NDEN TEŞKİLAT'A FLAŞ TRANSFER

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kurtlar Vadisi'nde 'Fehmi Kuzuzade' karakterini canlandıran, Ezel, Kavak Yelleri, Emret Komutanım gibi dizilerde de rol alan Levent Can kadroya dahil oldu. Can'ın dizinin yeni kötü adamı olacağı söyleniyor.

Diziye katılan bir diğer oyuncu ise İstanbullu Gelin, Hekimoğlu, Son Yaz gibi sevilen projelerde rol alan Yunus Narin. Oyuncu, Yılanların Öcü dizisiyle tanınmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading