Yandex Metrica
SON DAKİKA
Tartışma büyüyor! Alişan'dan 'İzzet Yıldızhan' Açıklaması: Külahıma anlatsın

Tartışma büyüyor! Alişan'dan 'İzzet Yıldızhan' Açıklaması: Külahıma anlatsın

Geçtiğimiz temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybeden Alişan, sahneye bir süre ara vermişti. Türkücü, yerine sahne alacak olan İzzet Yıldızhan'ın 'Konserden önce paramı verin' şeklinde tepki gösterdiğini açıklamıştı. Alişan'dan konuyla ilgili açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:43

Alişan, önceki gün Etiler'de oğlu Burak ve yeğenleri ile birlikte objektiflere yansıdı. Yeğenlerine karne tatili sonrası hediye alan şarkıcı, basın mensuplarıyla da sohbet etti. Türkücü, İzzet Yıldızhan'la aralarında geçen polemikle ilgili de yeni açıklama yaptı.

"ÇALIŞMA ŞARTLARI ÇOK ZOR"

Oyunculuğa yeniden dönmek istemediğini söyleyen Alişan, "Bizim zamanımızda çalışma şartları böyle değildi. Şimdi şartlar bayağı zor ben şu an şarkıcılık ve program sunuculuğu ile devam ediyorum. Eşim Buse yakın zamanda bir proje ile ekranlara dönecek" diye konuştu.

"KÜLAH VARSA ONA ANLATSIN"

Alişan, diğer yandan İzzet Yıldızhan ile aralarının açık olduğuyla ilgili soruları "Arkadaşlar artık polemik falan istemiyorum, bıktım bu konulardan gerçekten" diyerek geçiştirdi. Türkücü, daha sonra gazetecilerin "İzzet Bey mekanın sizinle anlaştığını bilmediğini söylemişti" sözlerinin üzerine "Külah varsa ona anlatsın" şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading