Yandex Metrica

Tarkan'ı çılgına çeviren görüntü! Kilyos sahilinden paylaşıp isyan etti 'Bu nedir ya'

Tarkan'ı çılgına çeviren görüntü! Kilyos sahilinden paylaşıp isyan etti 'Bu nedir ya'

Geçtiğimiz günlerde yeni şarkısını piyasaya süren Tarkan, Kilyos paylaşımıyla konuşuluyor. Megastar, Kilyos sahilindeki çevre kirliliğine isyan etti.

Magazin

23.01.2024, 19:37

"Geççek" şarkısıyla uzun süre tartışma konusu olan Megastar lakaplı şarkıcı Tarkan, geçtiğimiz günlerde yeni şarkısı "Yap Bi Güzellik"i dinleyicilerin beğenisine sundu. Müzik çalışmalarına devam eden sanatçı, bugün Kilyos sahile gitti. 

Ünlü isim, sahilde gördüğü manzara karşısına şoke oldu. Çevre kirliliği Tarkan'ı hayli öfkelendirdi. Kilyos'tan paylaşım yapan sanatçı, sahildeki çöplerin fotoğrafını paylaştı.

"BİR ZAHMET ÇÖPÜNÜZÜ ATIN"

"Burası Kilyos. Ne kadar güzel değil mi? Gel gör ki..." diyen Tarkan, paylaşımının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Gel gör ki vaziyet bu… Çöpünü bırakıp giden insanlar ve öbek öbek çöp içinde plajlar. Bir zahmet çöpünüzü de alın, gidin ya da bulunduğunuz yerde çöpe atın. Bu nedir ya? Çok ayıp. ‘Temizlik imandan gelir’ gibi büyük laflar eden bir milletiz ama sonuca baktığımda her yer çöp içinde. Ormanlarımız, denizlerimiz, plajlarımız, doğamız çöp içinde.

"DOĞANIN ÜSTÜNE TİTREYELİM"

Kimse de demiyor ki bu çöpleri toplayalım, toplatalım. İşin en tuhafı da kanıksamışız bu durumu, çöp içinde yaşamayı… Çok yazık. Doğa bizim evimiz, her şeyimiz. Doğa biziz, doğadır bize her şeyi veren. Üstüne titreyelim o yüzden. Ona iyi davranalım."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading