Yandex Metrica

Tanju Çolak'tan çarpıcı açıklama: Hülya Avşar karımdan özür diledi

Tanju Çolak'tan çarpıcı açıklama: Hülya Avşar karımdan özür diledi

Tanju Çolak, katıldığı Söylemezsem Olmaz programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Çolak, evliyken bir dönem aşk yaşadığı Hülya Avşar'ın, karısından özür dilediğini söyledi.

Magazin

30.03.2024, 21:31

Hülya Avşar'ın bir dönem aşk yaşadığı Tanju Çolak'la ilgili söylediği "Tanju'yu rehberimden silmedim" açıklamasının yankıları devam ediyor. Söylemezsem Olmaz programına katılan Tanju Çolak, Avşar kızı hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"HATA OLARAK GÖRMEDİM"

"Yaşanmış şeyler, yaşandı ve bitti." diyen Tanju Çolak, Hülya Avşar ile olan birlikteliği hakkında şöyle konuştu:

"Benim numaramın Hülya'da olduğunu düşünmüyorum. Bir yaşanmışlık var, bunu inkar etme şansım yok. Benim bir ailem var. Hülya'ya aşık olduğumu inkar etmiyorum. 33 yıl önce yaşanmışlıkları konuşuyorsunuz, doğru altına imza atıyorum. Ben yoruldum. Ben hata olarak görmedim Hülya'yı."

"İYİ Kİ BOŞANMAMIŞIM"

Hülya Avşar'ın karısı Aysun'dan özür dilediğini aktaran Çolak, "Hanıma sordum "Evet" dedi. Yaşanmışlıkları söylemem lazım. İnkar edemem evliyken ben Hülya'ya aşık oldum ,Hülya da bana aşık oldu. 3 yıl birliktelik yaşadık. O zamanlar boşanmayı düşündüm Aysun hanımdan, boşanma davasını açmıştım. Kadın istemezse erkek yaklaşmaz zaten. Benim evliliğimi karım kurtardı. İyi ki boşanmamışım eve dönmüşüm." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading