Yandex Metrica
SON DAKİKA
Tan Taşçı'nın Bartın açıklaması olay yarattı! Konseri son dakika iptal etti, tepkilerin ardı arkası kesilmedi

Tan Taşçı'nın Bartın açıklaması olay yarattı! Konseri son dakika iptal etti, tepkilerin ardı arkası kesilmedi

Bartın'da dün akşam meydana gelen patlama tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Birçok ünlü isimden destek paylaşımları geldi. Tan Taşçı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada bugünkü konserin iptal edildiğini duyurdu. Dinleyicilerden sanatçıya büyük tepki geldi.

Magazin

23.01.2024, 19:56

Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden ocağında dün grizu patlaması meydana geldi. Olada çok sayıda can kaybı yaşanırken, acı haber tüm Türkiye'yi kahretti. Birçok ünlü isimden de paylaşım geldi. O isimler arasında yer alan Tan Taşçı, yaşanan acı olay nedeniyle konserini iptal ettiğini duyurdu.

Ancak şarkıcının konser iptalini son anda haber vermesi büyük tepkilere neden oldu.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

"SANAT SADECE EĞLENMEK DEĞİLDİR"

Taşçı, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Müziğin acıyı paylaşıp iyileştirme, insanları birleştirme gücü en güzel özelliğidir. Sanat sadece eğlenmek, kutlamak için değildir, çoğunlukla düşündürücü ve öğreticidir. Ancak yine bir yas durumundayız ve sektörümün daha çok fedakarlık yapması gerekiyor, bu fedakarlık ne yazık ki bizim buluşmamızı eksiltiyor olsa da ülkemizde yaşanan 'Milli' yası ben de kalbimde hissediyorum.

Bu akşam gerçekleşmesi planlanan Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu konserimiz 09.11.2022 tarihine ertelenmiştir. 

Satın alınmış biletler için yeni tarih geçerli olacaktır. Dileyen seyircilerimiz biletlerini Passo üzerinden iade edebilirler.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

SON ANDA HABER VERMESİ TEPKİ ÇEKTİ

Birçok kullanıcıdan "Son dakika mı söylemeniz gerekiyor", "Sabahtan beri bekliyoruz", "Bu saatte iptal yayınlamak nedir", "Yas konsere yarım saat kala mı tutuluyor?" gibi yorumlar geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading