Yandex Metrica

Tan Taşçı Altın Kelebek'ten çekildi, Sinan Akçıl'ın göndermesi olay yarattı! Demet Akalın kayıtsız kalamadı

Tan Taşçı Altın Kelebek'ten çekildi, Sinan Akçıl'ın göndermesi olay yarattı! Demet Akalın kayıtsız kalamadı

Sevilen şarkıcı Tan Taşçı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Altın Kelebek Ödülleri'nden çekildiğini açıkladı. Ardından Sinan Akçıl'ın paylaşımı dikkat çekerken, Demet Akalın'dan Tan Taşçı'ya destek geldi.

Magazin

23.01.2024, 20:00

"Ağla Ağla", "Kalbime Gömüyorum", "Rica Ederim", "Yalan" gibi şarkılarıyla gönüllere taht kuran Tan Taşçı, geçtiğimiz yıl Harbiye'de verdiği konserlerle Tarkan'ın rekorunu egale etmişti. Konser maratonuna devam eden ve konserleriyle en çok dinlenen şarkıcılar arasında yer alan Taşçı, bu yıl Altın Kelebek Ödülleri'nden çekildiğini duyurdu.

Twitter hesabından açıklama yapan Taşçı, "Aday gösterilmiş olduğum Altın Kelebek Ödülleri'nden gerek dünya görüşüm, gerekse hiçbir ödül törenini yeterince bağımsız ve etik bulmamam sebebiyle çekildiğimi bildirmek isterim" ifadelerini kullandı.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

"ÖDÜLÜ ALAMAYAN ÇEKİLİYOR"

Ünlü şarkıcıya Sinan Akçıl'dan tartışma yaratacak bir gönderme geldi. Akçıl, Instagram'da yaptığı paylaşımda "Ödülü alamayanlar çekiliyor, yeni bir akım" dedi. Ünlü ismin bu göndermeyi Taşçı'ya yaptığı öne sürüldü.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

"ANANIN AK SÜTÜ GİBİ"

Demet Akalın'dan ise Tan Taşçı'ya büyük destek geldi. Twitter hesabından şarkıcıya yanıt veren Akalın, "Bu sene de nasıl senin hakkın ama ananın ak sütü gibi" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading