Yandex Metrica
SON DAKİKA
Tamer Karadağlı kimdir, kaç yaşında? Tamer Karadağlı kızı

Tamer Karadağlı kimdir, kaç yaşında? Tamer Karadağlı kızı

Altın Portakal Film Festivali'nde adından söz ettiren Tamer Karadağlı kimdir? Tamer Karadağlı kaç yaşında? Tamer Karadağlı'nın kızı kimdir? İşte detaylar...

Magazin

29.03.2024, 00:52

Altın Portakal Film Festivali'nde oyuncu Nihal Yalçın'ın ödül aldığı anlarda sahnedeki jest ve mimikleriyle konuşulan, ardından yaptığı çıkışla Türkiye'nin gündemine oturan Karadağlı hakkında kullanıcılar tüm platformlarda Tamer Karadağlı ile ilgili bilgileri araştırmaya başladılar. Ekranlarda çokça görmeye alışkın olduğumuz Tamer Karadağlı ile kaç yaşında olduğundan kiminle evli olduğuna kadar kullanıcılar hakkında merak edilen her şeyi araştırmaya koyuldular.

Ferhunde Hanım ve Kızları dizisinin yakışıklı genç damadı olarak hayatımıza giren Tamer Karadağlı 1500 bölümden fazla süren bu diziyle genç kızların sevgilisi oldu. Bu diziyle birlikte yapımcıların dikkatini çeken Karadağlı, asıl şöhretini yakalayacağı Çocuklar Duymasın dizisiyle birlikte adeta Türkiye'nin her köşesinde tanınır bilinir hale geldi.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

TAMER KARADAĞLI KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

24 Mayıs 1967 (54 Yaşında) Ankara doğumlu olan Tamer Karadağlı, Kars kökenli bir ailenin çocuğudur. Karadağlı'ın dedeleri 1900'lü yıllarında başında Azerbaycan'dan göçtü. Babası Turgay Karadağlı'nın sanata olan merakı Tamer Karadağlı'nın oyuncu olmasında büyük etkendi. Annesi Bingül Karadağlı'nın da ressam olması Tamer Karadağlı'nın oyuncu olma tercihinde büyük etken oldu.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

TAMER KARADAĞLI'NIN ÖĞRENİM DURUMU

Tamer Karadağlı ilkokula Amerika Birleşik Devletleri'nde başladı. Bir dönem Türkiye'de Ankara Koleji'nde okuyan Karadağlı daha sonra tekrardan lise öğrenimi için Amerika'ya döndü. Fakat birkaç yıl sonra tekrardan Türkiye'ye kesin dönüş yaptı ve liseyi Türkiye'de bitirdi. Üniversite öğrenimini Ankara Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi'nde yaptı. İngilizce'yi sekiz farklı aksanla konuşabilen Karadağlı, bu yeteneği sayesinde üniversiteye kabul edildi. Üniversite yıllarında okuldan arta kalan vakitlerinde seslendirme yaparak geçimini sağladı. TRT stüdyolarında başladığı seslendirme işlerini ilerleten Karadağlı, Star Wars'ın kült karakteri Darth Vader'ı seslendirmesiyle bu alanda ciddi bir yer edindi.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

TAMER KARADAĞLI'NIN OYUNCULUK KARİYERİ

Tamer Karadağlı öğrenimini tamamladıktan sonra devlet tiyatrolarında bir yıl kadar misafir oyuncu olarak görev aldı. Ardından kariyerinin en önemli işlerinden biri olan Ferhunde Hanım ve Kızları dizisinde oynamaya başladı. Karadağlı bu dizi ekibinin oyunculuğunun gelişiminde büyük katkısı olduğunu söylemiştir. Her ne kadar Ferhunde Hanımlar ve Kızları dizisi ona ün kazandırsa da en büyük patlamayı yapacağı rol 2002'de başlayan 'Çocuklar Duymasın' dizisindeki 'Haluk' karakteriydi. Haluk karakterinin kullandığı 'Taş Fırın' repliği ülkedeki birçok erkeğin diline pelesenk oldu.

Tamer Karadağlı- Arzu Balkan

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

TAMER KARADAĞLI'NIN EVLİLİK HAYATI

Tamer Karadağlı Arzu Balkan ile 2002-2007 yılları arasında evli kaldı. Bu evliliklerinden Zeyno adından bir kız çocukları olan ünlü çift aldatma iddiaları yüzünden boşandı. Karadağlı ihanet iddiasıyla ayrılmalarının ardından Tamer Karadağlı kameralar önünde eşinden özür diledi.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

TAMER KARADAĞLI'NIN ÖZEL HAYATI

Şöhretin getirisi olarak magazin basının dikkatini çeken Tamer Karadağlı, 2003'te manken Deniz Akkaya ile birlikte yataklı trenle İstanbul'dan Ankara'ya gitmeleri magazin basınını uzun süre meşgul etti. İkili bu iddiları kabul etmese de Karadağlı'nın o dönemki eşi Arzu Balkan verdiği röportajda yaşananları doğruladı.

Tamer Karadağlı'yı asıl sarsan olay ise daha sonra yaşandı. Karadağlı, 2004 yılında otel odasında birlikte olduğu kadın tarafından şantaj yapılmış ve kuzeni Abbas Karadağlı'dan 200 bin euro istendi. Karadağlı hemen polise haber verse de magazin basını bu pası kaçırmaz ve 'Taş Fırın Erkeğine Seks Tuzağı' manşetleri günlerce atıldı. Askerdeki eşini aldattığı gerekçesiyle 'Çocuklar Duymasın' dizisinden çıkarılan Pınar Altuğ'dan sonra bu olayı yaşayan Tamer Karadağlı'nın diziden çıkarılmaması büyük tepki topladı.

Bu duruma rağmen Pınar Altuğ ile arası bozulmayan Karadağlı'nın, dönemin popüler show programı Beyaz Show'da 'Pınar'ı çok seviyorum, gerçek karım gibi, kocasından daha uzun süredir kocasıyım' sözü yine günlerce basında yer aldı.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

TAMER KARADAĞLI'NIN KIZI ZEYNO KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

2006 yılında Arzu Balkan ile evliliğinde Zeyno adında kız çocuğu dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Piyano Bölümü'nü okuyan Zeyno, babasının gittiği yolda giderek piyano çalması, resim çalışmaları, dublaj ve seslendirme gibi alanlarda şimdiden öne çıktı. Kızı'na bağlılığını sık sık dile getiren Karadağlı, oyunculuğa kızıyla vakit geçirmek için ara verdi ve kızıyla birlikte çocukluk hayali olan Tır ile birlikte Amerika'yı baştan sona dolaştı.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

TAMER KARADAĞLI'NIN TİYATRO, FİLM VE DİZİLERİ NELER?

TİYATROLARI

Bir Yaz Gecesi Rüyası : William Shakespeare - Tiyatro Kedi - 2010 

Dolu Düşün Boş Konuş : Steven Berkoff - Oyun Atölyesi - 1999 

Fehim Paşa Konağı : Turgut Özakman - Tiyatro Bakış - 1997 

Saat 9.05 : Nezihe Araz - Tiyatro Bakış - 1996 

Cahide : Nezihe Araz - Tiyatro Bakış - 1995 

Uyarca : Friedrich Dürrenmatt - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1992 

FİLMLERİ

2003 Bir Tutam Baharat Mustafa 

2005 Beyza'nın Kadınları Fatih

2005 Şans Kapıyı Kırınca Pilot

2007 Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım Polis

2007 Living & Dying Duca

2009 Suluboya

2010 Memlekette Demokrasi Var Kaymakam

2012 Süper Türk Ekber

2016 Pamuk Prens Tamer

2017 Sinyalciler: Son Akşam Yemeği

DİZİLERİ

(1993) Ferhunde Hanımlar Ve Kızları 
(1999) Babam Olur Musun 
(1999) Demir Leblebi 
(2000) Şaşı Felek Çıkmazı
(2000) Sarı Evin Esrarı
(2000) Artık Sevmeyeceğim 
(2001) Nasıl Evde Kaldım 
(2002) Çocuklar Duymasın
(2002) En Son Babalar Duyar
(2004) Çocuklar Ne Olacak 
(2004) Yağmur Zamanı 
(2006) Hayatım Sana Feda
(2007) Doktorlar 
(2007) Fedai
(2008) Karamel
(2008) Kiralık Oda 
(2008) Son Ağa
(2009) Avrupa Yakası
(2009) Ah Kalbim
(2009) Hıçkırık 
(2010) Çocuklar Duymasın
(2012) Acayip Hikayeler (2012)
(2012) Çocuklar Duymasın
(2019) Savaşçı

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading