Yandex Metrica

Takipçisi 'Niye bu kadar güzelsin' dedi, Aleyna Tilki'nin cevabı olay yarattı! 'Yeteneklerimin arkasında...'

Takipçisi 'Niye bu kadar güzelsin' dedi, Aleyna Tilki'nin cevabı olay yarattı! 'Yeteneklerimin arkasında...'

Son günlerde sosyal medyada paylaştığı iç çamaşırlı pozlarıyla magazin gündeminde sıkça kendisine yer bulan Aleyna Tilki, takipçilerinin sorularını yanıtladı. Tilki, 'Niye bu kadar güzelsin' sorusunu yönelten takipçisine dikkat çeken bir yanıt verdi.

Magazin

23.01.2024, 20:04

Aleyna Tilki, son dönemlerde sosyal medyadan paylaştığı pozlarla sık sık gündeme geliyor. İç çamaşırlı pozlarıyla eleştirilerin odağı olan Tilki, açıklamalarıyla da adından söz ettiriyor. 'Tanırım intiharı' şarkısıyla ses getiren Tilki, son paylaşımlarıyla bir kez daha gündem oldu.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

"HER ZAMAN GÜZEL OLACAĞIM"

Instagram hesabından takipçileriyle soru-cevap yapan Tilki, bir kullanıcının "Niye bu kadar güzelsin" sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti. Genç popçu, "Güzelliğin bir bütün olduğunu düşünüyorum. Yeteneklerimin arkasında durduğum, auramı düşük frekanslardan koruyabildiğim, düşünen ve özgür bir kadın olduğum sürece her zaman güzel olacağım" dedi.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

"YAŞAM VE İNSANLAR HER AN DÖNÜŞÜR"

Tilki, bir başka takipçisinin "Hayat felsefen var mı?" sorusu üzerine şu ifadeleri kullandı:

"Felsefeye çok bağlıyım. Benim hayatım mizah ve felsefenin yardımı olmadan yaşanamaz. Ama kendi hayatım için spesifik felsefem yok. Çünkü felsefelere hatta bilimsel bilgilere bile dahil olmak üzere hiçbir şeye sarılmayı tercih etmiyorum. Felsefeler, düşünceler ve öğretiler hayatımızı tek başına tanımlayamaz. Yaşam ve insanlar her an dönüşür. Geçmişe ve geleceğe doğru..."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading