Yandex Metrica

Survivor’un yıldızı Evrim geçirdi! Görenler değişimine inanamadı

Survivor’un yıldızı Evrim geçirdi! Görenler değişimine inanamadı

Survivor’un yıldızı Evrim geçirdi! Görenler değişimine inanamadı! İşte haberin detayları…

Magazin

23.01.2024, 18:29

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da agresif çıkışları ile adını geniş kitlelere duyuran Evrim Keklik, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Instagram'da 500 bini aşkın takipçisi bulunan Keklik, paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Survivor'dan sonra bambaşka bir görünüme kavuşan Keklik, değişimiyle de dikkat çekti.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

EVRİM KEKLİK KADRODA YER ALIYOR

Survivor Türkiye 2022 yarışması için geri sayım sürerken, yarışmacılardan Evrim Keklik, paylaşımlarıyla dikkat çekti. Yeni sezon için heyecanlı bekleyiş devam ederken, programın yapımcısı Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yarışmacı kadrosunu duyurdu. Survivor All Star gönüllüler kadrosunda bu yıl, şampiyonluk yaşamak isteyen Evrim Keklik de yer alacak. Yarışmadan sonra büyük bir değişim geçiren yarışmacı, son görüntüsüyle ilgi odağı oldu. İmaj değiştiren Evrim Keklik, güzelliğiyle herkesin ilgisini çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading