Yandex Metrica

Survivor'da kim elendi? Survivor 16 Mart kim elendi, kim gitti? Survivor 2022 All Star'a veda eden isim

Survivor'da kim elendi? Survivor 16 Mart kim elendi, kim gitti? Survivor 2022 All Star'a veda eden isim

Survivor All Star'ın dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Survivor'a kimin veda ettiği merak ediliyor. Peki Survivor'da kim elendi, kim gitti? Survivor All Star elenen isim...

Magazin

23.01.2024, 18:59

Survivor All Star'da yarışma heyecanı devam ediyor. Sevilen yarışma dün akşam yeni bölümüyle izleyicilerle buluştu. Haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu için iki takım da kıyasıya mücadele ederken, gecenin sonunda adaya bir isim daha veda etti.

Dokunulmazlık oyununun kazananı ünlüler takımı oldu. Mert ve Barış haftanın ilk eleme adayları olmuşlardı. Konseyde yapılan oylama sonucunda Evrim ve Berna 7'şer oy alarak potaya girdi. Beşinci eleme adayı olarak ise Parviz Adem'in ismini söyledi.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

SURVİVOR 16 MART KİM ELENDİ?

Mert, Barış, Evrim, Berna ve Adem'in eleme potasında olduğu gecede adaya veda eden isim Berna Keklikler oldu. Survivor macerası biten Berna, gözyaşlarını tutamadı. Keklikler, "İnanılmaz güzel bir tecrübeydi benim için... Evrim'e de teşekkür ederim. Elimden geleni yaptım, sayılarımı alamadım ama mücadelemi verdiğim için içim rahat. Teşekkür ederim." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading