Yandex Metrica

Survivor Türkiye All Star ilk tanıtım yayınlandı! Barış Murat Yağcı ilk oyunda sakatlanıyor…

Survivor Türkiye All Star ilk tanıtım yayınlandı! Barış Murat Yağcı ilk oyunda sakatlanıyor…

Survivor Türkiye All Star'ın ilk tanıtımı yayınlanarak izleyiciyle buluştu. Survivor’un ilk bölümünde Barış Murat Yağcı’nın gerçekleştirilen oyunda sakatlandığı anlar dikkat çekti.

Magazin

23.01.2024, 18:38

TV8 kanalının en çok izlenilen yarışma programı Survivor Türkiye All Star 2022 yeni sezonuyla izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Survivor Türkiye All Star yarışmasının büyük bir merakla beklenilen ilk tanıtım videosu yayınlandı.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

BARIŞ MURAT YAĞCI SAKATLANIYOR

Büyük bir heyecanla beklenen Survivor Türkiye All Star 2022'den ilk tanıtım yayınlandı. 15 Ocak Cumartesi akşamı ilk bölümü ile yayında olacak Survivor yine izleyiciyi ekran başına kilitleyecek. Survivor Türkiye All Star yarışmasının yayınlanan ilk tanıtımında adeta yer yerinden oynuyor. Ünlü model ve oyuncu Barış Murat Yağcı, yayınlanan tanıtımda oyun oynadığı sırada yere düşüp sakatlandığı görülüyor. Bu durum izleyiciyi daha da sabırsız ederken yeni bölüm heyecanla bekleniyor.

>Survivor All Star ilk bölüm tanıtımı

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading