Yandex Metrica

Sitede Ara

Survivor Sude Burcu’dan herkesi şaşırtan pozlar! Güzelliğiyle sosyal medyayı salladı

Survivor Sude Burcu’dan herkesi şaşırtan pozlar! Güzelliğiyle sosyal medyayı salladı

2019 yılında katıldığı Survivor yarışmasıyla milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Sude Burcu, güzelliğiyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin

04.04.2024, 00:48

Survivor All Star 2022 sezonunda Gönüllüler takımında yarışan Sude Burcu, Instagram hesabından paylaştığı bikinili pozlarıyla, beğeni yağmuruna tutuldu. Şimdilerde Survivor All Star 2022 sezonunun iddialı yarışmacıları arasında yer alan Burcu, cesur paylaşımlarıyla takipçilerinden tam puan aldı. 1996 yılında İzmir'de doğan Sude Burcu, futbol antrenörü bir baba ve pilates eğitmeni bir annenin kızı olarak dünyaya geldi.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURDU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde eğitim gören Burcu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde profesyonel olarak spor hayatını sürdürüyor. Zumba eğitmenliği de yapan Sude Burcu, 2019 yılında katıldığı Survivor Türkiye Yunanistan ile geniş kitlelerce tanınmıştı. Survivor All Star 2022 sezonuyla ekranlara geri dönen Burcu, güzelliğiyle sosyal medyada övgüye boğuldu. Instagram'da 150 bin takipçisi bulunan Burcu, bikinili paylaşımlarıyla beğeni topladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading