Yandex Metrica

Survivor şampiyonluk ödülü ne kadar? Survivor şampiyonu ne kadar para kazanıyor?

Survivor şampiyonluk ödülü ne kadar? Survivor şampiyonu ne kadar para kazanıyor?

Dün akşam yarı finali yayınlanan Survivor Allstar, bu akşam canlı final ile ekranlara son kez gelecek. Adem ve Nisa'nın kaldığı final hakkında merak edilen, "Survivor şampiyonluk ödülü ne kadar? Survivor şampiyonu ne kadar para kazanıyor?" sorularının yanıtlarını sizler için derledik.

Magazin

23.01.2024, 19:29

Batuhan, Ayşe, Nisa ve Adem'in kaldığı yarı final dün akşam sonlandı ve son finalistler Adem ile Nisa oldu. Bu akşam canlı finali ile ekranlara gelecek olan Survivor Allstar hakkında araştırmalar başladı bile. Peki, Survivor şampiyonluk ödülü ne kadar? Survivor şampiyonu ne kadar para kazanıyor? İşte detaylar...

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

SURVIVOR ŞAMPİYONU NE KADAR KAZANACAK?

29 Haziran akşamı yayınlanan Survivor Allstar'ın finalistleri Adem ve Nisa oldu. Batuhan ve Ayşe'yi eleyen Adem ve Nisa bugün bir SMS oylamasına daha çıkacak ve sonrasında şampiyon belli olacak Survivor şampiyonun kazanacağı ödül ile ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Geçtiğimiz yıl şampiyon olan Cemal Can Cansever 500 bin TL büyük ödülün sahibi olmuştu. Bu yıl Survivor ödülünde bir değişiklik olup olmayacağı hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Survivor şampiyonun ödülü ile ilgili açıklama geldiği zaman haberimizin içeriğini sizler için güncelleyeceğiz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading