Yandex Metrica
SON DAKİKA
Survivor ödül oyununu kim kazandı? 13 Nisan Survivor Bil Bakalım ve Anlat Bakalım'ı hangi takım kazandı?

Survivor ödül oyununu kim kazandı? 13 Nisan Survivor Bil Bakalım ve Anlat Bakalım'ı hangi takım kazandı?

Survivor All Star 2022'de yarışma heyecanı hızla devam ediyor. Yarışmanın dün akşam ekrana gelen 77. bölümünde Bil Bakalım ve Anlat Bakalım oyunları oynandı. Survivor 13 Nisan, Survivor Bil Bakalım, Anlat Bakalım, Survivor All Star ödül oyunu aramaları yapılıyor. Peki Survivor ödül oyununu kim kazandı? 13 Nisan Survivor Bil Bakalım ve Anlat Bakalım oyununu hangi takım kazandı? İşte detaylar...

Magazin

28.01.2024, 20:02

Survivor All Star'ın 13 Nisan akşamı yayınlanan yeni bölümünde ünlüler ve gönüllüler bir kez daha karşı karşıya geldi. Anlat bakalım ve bil bakalım oyununda eğlenceli anlar yaşandı. Kazanan takım ödülün sahibi oldu. Peki 13 Nisan Survivor Bil Bakalım ve Anlat Bakalım kim kazandı? Survivor 13 Nisan ödül oyununu kim kazandı? İşte Survivor 77. bölüm ayrıntılar...

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

13 NİSAN SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'ın dün akşam yayınlanan 77. bölümünde yarışmacılar Bil Bakalım ve Anlat Bakalım oyununda karşı karşıya geldi. Eğlenceli diyalogların ortaya çıktığı mücadelede yarışmacılar sorulara yakın tahminler yapmaya çalıştı. 

Ünlüler ve gönüllüler arasında yaşanan mücadelede en fazla doğru yanıtı veren gönüllüler takımı ilk etabın kazananı oldu. İkinci turda ise anlat bakalım oyunu oynandı. İki takımın yarışmacıları da yasaklı kelimeleri kullanmadan doğru kelimeyi anlatmaya çalıştı.

Gönüllüler bu etapta da 5-3'lük skorla ödülü kazandı. Bil Bakalım ve Anlat Bakalım oyununun kazananı 2-0 skorla gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler yiyecek ve bir hafta yastıkla uyuma ödülü kazandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading