Yandex Metrica
SON DAKİKA
Survivor Nisa diskalifiye mi oluyor, eleniyor mu? Sakatlanan Nisa'nın sağlık durumu nasıl?

Survivor Nisa diskalifiye mi oluyor, eleniyor mu? Sakatlanan Nisa'nın sağlık durumu nasıl?

Survivor All Star'da yarışma heyecanı tüm hızıyla devam ederken, 86. bölümden yeni fragman yayınlandı. Fragmanda parkurda yarıştığı sırada Nisa Bölükbaşı'nın sakatlanıp yerde kaldığı anlar dikkat çekti. Bu durumun ardından akıllara 'Survivor Nisa diskalifiye mi olacak?' sorusu geldi. İşte merak edilenler...

Magazin

23.01.2024, 19:10

Survivor All Star hız kesmeden devam ediyor. Yarışmacılar arasında nefes kesen mücadeleler yaşanıyor. Bu akşam yayınlanacak 86. bölümde dokunulmazlık oyunu iletişim ödüllü olacak. İki takım da iletişim ödülünü kazanabilmek için kıyasıya yarışacak.

Survivor'ın bu akşam ekrana gelecek olan 86. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Fragmanda Nisa ve Sema'nın yarıştığı sırada yaşananlar izleyicileri korkuttu.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

SURVİVOR NİSA ELENDİ Mİ, DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Survivor'ın sevilen yarışmacılarından Nisa Bölükbaşı, 23 Nisan Cumartesi akşamı oynanacak dokunulmazlık oyununda yuvarlak engelden geçerken takıldığı ve acılar içinde yerde kaldığı görüldü. Sakatlanan Nisa'nın yardımına arkadaşları koştu.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

SURVİVOR NİSA SAĞLIK DURUMU NASIL?

Nisa'nın sağlık durumu hakkında bir bilgi bulunmazken, yarışmacının sakatlanması nedeniyle elenip elenmeyeceği merak edildi. Nisa Bölükbaşı'nın sağlık durumu ve yarışmadan elenip elenmeyeceği bu akşam yayınlanacak yeni bölümde belli olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading