Yandex Metrica
SON DAKİKA
Survivor Nagihan Karadere: Paylaşılamayan kadın oldum

Survivor Nagihan Karadere: Paylaşılamayan kadın oldum

Survivor yarışmasıyla tanınan milli sporcu Nagihan Karadere özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Karadere, "Paylaşılamayan bir kadın oldum. Böyle ilgi alaka görmedim." dedi.

Magazin

23.01.2024, 18:04

Survivor yarışmasıyla adından söz ettiren Nagihan Karadere 2. Sayfa programına konuk oldu. Güzelliği ve fit vücuduyla dikkat çeken Karadere, özel hayatına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 2017 yılında eşi Uğur Gökçe ile yollarını ayıran milli atlet, "Çok fazla talibim var. Paylaşılamayan kadın oldum." dedi.

"EŞLERİNİZE SAHİP ÇIKIN"

"Buradan erkeklere sesleniyorum eşlerinize, sevgililerinize sahip çıkın. Fizik güzelliği önemli değil gelip geçici." diyen Karadere, açıklamasına şöyle devam etti:

"Mesela ben kaslı erkek sevmiyorum, fazla egolu oluyorlar. Bütün dünya onların etrafında dönüyor gibi davranıyorlar. Biz spor yaparken sadece kasları şişiriyorduk. Okumaya, eğitime vakit bulamıyorduk. Şimdi gençleri görüyorum, eğitime de spora da ağırlık veriyorlar."

"ÇOK FAZLA TALİBİM VAR"

Şu sıralar işine odaklandığını ancak çok fazla talibi olduğunu söyleyen Karadere, "Paylaşılamayan bir kadın oldum. Hayatımda bu kadar ilgi görmedim. Saplantılı insanlara da denk geldim. 38 yaşımdayım böyle ilgi alaka görmedim. İlgi gösterenlerin belli bir yaşı yok. Erkekler olgun kadından hoşlanıyorlar galiba, yaş aldıkça talibim arttı." dedi.

"BİR DAHA EVLENEBİLİRİM"

Yeniden nikah masasına oturabileceğinin sinyalini veren milli sporcu, "Bir daha evlenirim. Her insan bir değil. Çevremde çok güzel insanlar da var. Taliplerim var, düzgün bir ilişki olursa evlenebilirim. İnsan bazı şeyleri paylaşmak istiyor." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading