Yandex Metrica

Survivor Mert 'sürgün adası' sistemine isyan etti! Acun Ilıcalı'ya rest çekti 'Eğer bilseydim farklı davranırdım'

Survivor Mert 'sürgün adası' sistemine isyan etti! Acun Ilıcalı'ya rest çekti 'Eğer bilseydim farklı davranırdım'

Survivor All Star'da Mert Öcal, ikinci kez sürgün adasına gönderildi. Sisteme tepki gösteren Öcal, durumu düşünüp bir karar vereceğini söyledi. Acun Ilıcalı ise 'Kafan karışmış' diye konuştu.

Magazin

23.01.2024, 18:44

TV8'in sevilen programı Survivor All Star'da çetin mücadele devam ediyor. Geçtiğimiz akşam ekrana gelen yeni bölümde Mert Öcal, ikinci kez sürgün adasına gönderilmesi üzerine tepki gösterdi. 

SÜRGÜN ADASINA İSYAN ETTİ

Konseyde açıklama yapan Öcal, "Survivor'a yarışmaya geldim ama sürekli sürgün adasında oturuyorum. 4 gün sürgün adasında kalıyoruz, biz bir türlü performans birincisi olamıyoruz. Oyunlarda yarışanlar ise üst üste puanları topluyor ve performans birincisi oluyor. Ben 3 hafta boyunca puanları bir türlü değiştiremeyeceğim bir sisteme girdim.

Bu sistem adil bir sistem gibi gelmedi kendi açımdan. Belki ben de oyunlarda yarışabilseydim üst düzey performans sergileyeceğim. Buraya gelmeden sürgün adası sistemini bilsem farklı davranırdım. Survivor'daki durumum hakkında bir süre düşüneceğim ve buna göre karar vereceğim." diye konuştu.

"SEN TEK BAŞINA İTİRAZ EDİYORSUN"

Mertin sözleri üzerine sistemin gayet adil olduğunu söyleyen Acun ılıcalı, "Son 5 güne bakıyoruz. Sürgüne gitmemek için yapman gereken şey öncelikle adını yazdırmamak. Mental olarak All Star'a hazır olmamış olabilirsin, zora gelemiyor olabilirsin. Benim için en dayanıklı isim finale gitmeli. Son derece kafan karışmış. Her sene Survivor'da kuralları değiştiriyoruz. Daha zor şartlar sunuyoruz. Seyircimize göre karar verdik. Senin adanda olan 10 yarışmacının 9'u sistemi onayladı.

Sen tek başına sistem şöyle olmalı diyorsun. Sizlerle yaptığımız toplantıda performans birincilerinin dokunulmaz olmasına karar vermiştik. Sen geçtiğimiz gün de 'Sude çok üzülürse bırakabilirim' demiştin. Bir gün öyle bir gün böyle diyorsun. Sen karar vereceksin, seni davet etmişiz." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading