Yandex Metrica

Sitede Ara

Survivor krizi büyüyor: RTÜK de devrede!

Survivor krizi büyüyor: RTÜK de devrede!

Nisa Bölükbaşı'nın Survivor All Star'daki şampiyonluğu büyük tartışma başlattı. Yapımcı Acun Ilıcalı'nın SMS sıralaması da sonuca yapılan itirazların önüne geçemezken RTÜK de tartışmalara kayıtsız kalamadı. RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, yarışmanın sonucuna yönelik dikkat çeken bir yorumda bulundu.

Magazin

23.01.2024, 19:30

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor All Star finalinde Nisa Bölükbaşı'nın Adem Kılıççı'yı SMS oylaması sonucu yenerek şampiyonluk ipini göğüslemesi büyük bir tartışmanın fitilini ateşlemişti. Sonucun hakkaniyetli olmadığını savunan çok sayıda seyirci ve bazı yarışmacıların her geçen gün tepkilerini artırmasının ardından Acun Ilıcalı resmi SMS oylama sonuçlarını kamuoyuna açıklamak durumunda kalmıştı. Ancak bu da itiraz seslerenin yükselmesinin önüne geçemedi. 

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

SONUÇ TATMİN ETMEDİ

Konuya ilişkin speküleasyonların hararetli bir şekilde devam etmesi sonunda Radyo Televizyon Üst Kurulu'nun da (RTÜK) tartışmalara dahil olmasına neden oldu.  RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu sosyal medya hesabından Survivor'ın sonucuna ilişkin çarpıcı bir değerlendirmede bulundu. İbrahim Uslu paylaşımında, "Hem gelen tepkiler hem yorumlar hem de şikayetlere bakacak olursak Survivor All Star 2022 yarışmasında yarışma sonuç aşaması veya son finale doğru uygulamaları ile yarışmayı takip edenleri pek de tatmin etmemiş durumda. Birçok açıdan büyük bir tepki var yarışma organizasyonuna" ifadelerini kullandı.

İşte Uslu'nun o paylaşımı:

twitter-tweet="">Hem gelen tepkiler hem yorumlar hem de şikayetlere bakacak olursak >#SurvivorAllStar2022 yarışmasında yarışma sonuç aşaması veya son finale doğru uygulamaları ile yarışmayı takip edenleri pek de tatmin etmemiş durumda. Bir çok açıdan büyük bir tepki var yarışma organizasyonuna.

— İbrahim USLU (@ibrahimuslu55) >July 5, 2022 ">http://

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading