Yandex Metrica

Survivor iletişim oyununu hangi takım kazandı? 23 Şubat 2022 Survivor kim elendi?

Survivor iletişim oyununu hangi takım kazandı? 23 Şubat 2022 Survivor kim elendi?

23 Şubat akşamı yayınlanan Survivor bölümünde, yarışmacılar ilk iletişim ödülü için kıyasıya mücadele etti. Oyundan sonra konseyde bir eleme gerçekleşti. Peki, Survivor iletişim oyununu hangi takım kazandı? Survivor kim elendi?

Magazin

23.01.2024, 18:52

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor Allstar'da 23 Şubat akşamı sezonun ilk iletişim oyunu oynandı. Yarışmacılar arkadaşlarından gelen mesajları görebilmek için kıyasıya mücadele etti. Bu oyunun hemen ardından bir konsey gerçekleşti ve elenen isim belli oldu. Peki, Survivor iletişim oyununu hangi takım kazandı? Survivor kim elendi?

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

SURVİVOR İLETİŞİM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? 

TV8 ekranlarında yayınlanan ve oldukça geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Survivor'ın 23 Şubat Çarşamba günü yayınlanan bölümünde iletişim oyunu oynandı.

İletişim oyununu kazanan taraf Gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler takımı sevdiklerinden gelen mektupları okudu.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

23 ŞUBAT 2022 ÇARŞAMBA SURVİVOR KİM ELENDİ? 

Survivor sürgün adasına bu hafta yarışmacı arkadaşları tarafından gönderilen ilk isim Yunus Emre, ikinci isim ise Yasin Obuz olmuştu. Diğer 2 aday sonraki bölümde belli oldu. Nagihan Karadere ve Gökhan Keser eleme adayı olarak sürgün adasına gönderilen 3. ve 4. yarışmacı oldu.

Acun Ilıcalı, Survivor'ın 23 Şubat Çarşamba günü ekrana gelen bölümünde elenen yarışmacıyı açıkladı.

Yunus Emre, Yasin Obuz, Nagihan Karadere ve Gökhan Keser arasından en az oyu alarak adaya veda eden isim Yunus Emre oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading