Yandex Metrica

Survivor'ı yarıda bırakmıştı... Aycan Yanaç yarışmadan ayrılma nedenini açıkladı

Survivor'ı yarıda bırakmıştı... Aycan Yanaç yarışmadan ayrılma nedenini açıkladı

Survivor All Star'dan kendi isteğiyle ayrılan Aycan Yanaç, adaya veda etmesinin ardından ilk kez konuştu. Yarışmadan ayrılma sebebini anlatan Yanaç, 'Ne yaşadığımı bir ben bir Allah bilir' dedi.

Magazin

23.01.2024, 18:49

Survivor 2020 yarışmacılarından Aycan Yanaç, bu yıl All Star kadrosuna da dahil olmuştu. Yarışma başladıktan kısa süre sonra kendi isteğiyle ayrılma kararı alan Yanaç, sevenlerine açıklamada bulunarak yaşadığı zorlu süreci anlattı.

"BÜYÜK HAYALLERLE GİTTİM"

Ünlü futbolcu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Biliyorum uzun zamandır sizlere bir açıklama yapamadım, kendimi ifade edemedim. Büyük hayallerle, hedeflerle gittiğim Survivor’un daha hemen başında hepinizin bildiği hastalığa yakalandım. Arkadaşlarımdan çok daha ağır ve sancılı bir 9 günlük süreç geçirdim. Bu mücadele beni çok ama çok hırpaladı.

"ALDIĞIM HASAR MECBUR BIRAKTI"

Hastalığı atlattığımda, sizler için yeniden savaşmaya başlamaya hazır olduğum o anda aslında bu hastalık sürecinin beni ne kadar yorduğunu, büyük hedeflerle gittiğim Survivor’da hastalığın henüz silemediğim izleri olduğunu farkettim. Bu aldığım hasar, hem fiziksel olarak hem de mental olarak beni geri dönülemez ayrılık kararını almaya mecbur bıraktı."

"BİR BEN BİR ALLAH BİLİR"

"Sizlere karşı hep dürüst oldum. Maalesef ne yaşadığımı, nasıl zorlu bir süreç geçirdiğimi ve bu verilmesi çok zor olan ayrılık kararını nasıl almak zorunda kaldığımı bir ben bir de Rabbim bilir." diyen Aycan Yanaç, hastalığı atlatamayacağını ve geri dönemeyeceğini hissettiğini söyledi. 

"BU HİKAYE ZATEN TAMAMLANMIŞ"

Yanaç, açıklamasının devamında "Yarım kalan hikayem de yokmuş, bu hikaye sizlerle zaten tamamlanmış. Önümüzdeki yeni hikayeler bizi beklesin artık. Sevgiler..." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading