Yandex Metrica

Survivor finalinde Acun Ilıcalı ateş püskürdü! 'Yakışmayan şeyler' dedi, Batuhan Karacakaya'nın annesini rezil etti

Survivor finalinde Acun Ilıcalı ateş püskürdü! 'Yakışmayan şeyler' dedi, Batuhan Karacakaya'nın annesini rezil etti

Survivor'da son dörde kalan Batuhan Karacakaya, yarı finalde elendi. Yarışmacının annesi Gülhayat Karacakaya'nın sosyal medyada yaptığı paylaşımlar dikkat çekti. Acun Ilıcalı, Karacakaya'nın annesine Survivor 2022 final gecesinde sert sözlerle cevap verdi.

Magazin

24.04.2024, 21:09

Survivor All Star macerası 30 Haziran akşamı yayınlanan final ile sona erdi. Son dörde kalan yarışmacılar arasında yer alan Batuhan Karacakaya yarı finalde yapılan oylamada elendi. Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar gündem oldu. 

Gülhayat Karacakaya Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Oğlumun hakkını yiyenler haklarında boğulsun. 10 gündür her yere yazdım, çırpındım. Oğlumun yine hakkı yenecek dedim. Karşılık bulamadım. Ben kimim ki, duyduklarım beni kahrediyor. Oğlum sadece hak dediği için iki senedir kaybettik. Hala her yeri ağrıyor. Gitti oğlumun emekleri" ifadelerini kullandı.

"ÇOCUKLARI KAZANAMAYINCA DÜŞMAN OLUYORLAR"

Bu sözler üzerine Acun Ilıcalı final gecesinde açıklama yaptı. Ilıcalı, Batuhan Karacakaya'nın annesinin paylaşımı hakkında şöyle konuştu:

"Bizi genelde anneler, abiler, kardeşler protesto eder. Yarışmacıları bütün Türkiye'ye tanıtmamız onlar için bir şey ifade etmiyor. Onlar çocukları yarışmayı kazanamadıklarında bize düşman oluyorlar. Sevgili Batuhan'ın annesi sağolsun bugün teşekkür etmiş bize.

"GEÇEN YIL ALEYNA'NIN, BU YIL BATUHAN'IN ANNESİ"

Gülhayat hanıma selamlar. Oğlu şampiyon olamadığı zaman biz suçlu oluyoruz, prodüksiyon suçlu, panorama suçlu. Bütün ihale bize kalıyor. Şunu hiç düşünmüyor ki kimden ne çıkarımız olabilir? Biz Batuhan'ı seviyoruz, hiçbir problemimiz olmadı. Fakat anne babalar evlatları için hassas davranıyorlar. Geçen yıl Aleyna'nın annesi aktifti, bu yıl Batuhan'ın annesi finali güzel yaptı.

Şu an finali bozmak istemiyorum. Bu akşam ekstraya katılacağım. Hanımefendi ile ilgili bazı şeyler söyleyeceğim"

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Loading