Yandex Metrica

Survivor eleme adayı kim, yokluk adasına kim gitti? 24 Nisan Survivor dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor eleme adayı kim, yokluk adasına kim gitti? 24 Nisan Survivor dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor dün akşam yayınlanan yeni bölümde ünlüler ve gönüllüler takımları dokunulmazlık için karşı karşıya geldiler. Oyunun ardından toplanan ada konseyinde eleme adayı belirlemek için oylama yapıldı. Survivor haftanın 3. eleme adayı belirlendi. Peki 24 Nisan Survivor dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu?

Magazin

01.02.2024, 15:05

Survivor'da yarışma heyecanı tüm hızıyla devam ederken, dün akşam yayınlanan yeni bölümde haftanın 3. dokunulmazlık oyunu oynandı ve eleme adayı belirlendi. 24 Nisan Pazar akşamı ünlüler ve gönüllüler arasındaki mücadelede dokunulmazlığı kazanan takım ve yokluk adasına giden isim belli oldu. Peki Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme adayı kim? 24 Nisan Survivor yokluk adasına kim gitti? İşte Survivor dokunulmazlığı kazanan takım ve haftanın 3. eleme adayı..

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI 24 NİSAN?

TV8'in sevilen yarışması Survivor dün akşam 87. bölümüyle ekrana geldi. Yeni bölümde yarışmacılar zorlu parkurda kıyasıya mücadele etti. 24 Nisan Survivor dokunulmazlık oyunu kazanan ve eleme adayı belli oldu. 

Kadınlar mücadelesini gönüllüler takımı kazandı. Daha sonra erkekler arasında geçen mücadelenin kazananı da 8-6'lık skorla yine gönüllüler oldu. Böylece 24 Nisan Pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyununun kazananı 2-0'lık skorla gönüllüler oldu.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM, YOKLUK ADASINA KİM GİTTİ?

Dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı eleme adayı belirlemek için konseye gitti. Konseyde haftanın 3. eleme adayı ve yokluk adasına giden isim belli oldu. Haftanın ilk eleme adayı ünlüler takımından Gökhan olmuştu. Dün akşam yapılan oylamada ise 2. eleme adayı olarak Evrim'in ismi çıkmıştı. 

24 Nisan Survivor yokluk adasına giden 3. eleme adayı 4 oy alan Barış oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading