Yandex Metrica
SON DAKİKA
Survivor dün kim gitti? 24 Mayıs Survivor kim elendi? İşte Survivor All Star'a veda eden isim

Survivor dün kim gitti? 24 Mayıs Survivor kim elendi? İşte Survivor All Star'a veda eden isim

Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Yarışmada 4 isimden adaya veda eden yarışmacı belli oldu. SMS oylamasına göre en az oyu alan isim hayallerine veda etti. Peki Survivor dün kim elendi? 24 Mayıs Survivor'da kim gitti? İşte 24 Mayıs Survivor All Star elenen isim...

Magazin

18.03.2024, 01:53

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor All Star dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Kırmızı ve mavi takım yeni bölümde ödül oyunu için nefes kesen bir mücadele verdi. Daha sonra bu hafta eleme potasına giren 4 kişiden elenen isim açıklandı. Peki Survivor'da dün kim gitti? İşte 24 Mayıs Survivor All Star elenen isim...

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

SURVİVOR ÖDÜLÜ KİM KAZANDI?

Haftanın ilk ödül oyununda kırmızı ve mavi takım zorlu engellerin olduğu parkurda yarıştı. Kadınlar etabını gönüllüler takımı 8-4'lük skorla önde bitirdi. Erkekler turunda ise Berkan ve Hikmet'in sayıları gönüllüler için avantaj oldu. Son oyunda Ogeday'ın aldığı sayı ile erkekler etabının kazananı da gönüllüler oldu. Böylece gönüllüler takımı 2-0 skorla ödül oyununun kazananı oldu.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarında eleme adayları Berkan, Ayşe, Hikmet ve Sude olmuştu. Dün akşam SMS oylamasında en az oyu alan kişi adadaki hayallerine veda etti. Acun Ilıcalı bu hafta elenen ismin Sude Burcu olduğunu açıkladı. 

Duygusal anlar yaşayan Sude, "Hissettim. Aslında daha kaybettiğimiz oyunda bunu hissettim. Çok değer verdiğim bir bileklik koptu ve dedim ki Sude gidiyorsun... Elimden gelen her şeyi yaptım" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading