Yandex Metrica

Survivor'da yumruklu kavga! Yasin Hikmet'e saldırdı, ortalık birbirine girdi! Acun Ilıcalı acil durum konseyini topluyor

Survivor'da yumruklu kavga! Yasin Hikmet'e saldırdı, ortalık birbirine girdi! Acun Ilıcalı acil durum konseyini topluyor

Survivor All Star'ın dün akşam ekrana gelen bölümünde ada konseyinde Yasin Obuz ve Hikmet Tuğsuz arasında kavga çıktı. Yasin, Hikmet'in üzerine yürüyerek fiziki ve sözlü saldırıda bulundu. Acun Ilıcalı, acil durum konseyini topladı.

Magazin

22.03.2024, 14:03

Survivor All Star tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmanın dün akşam yayınlanan bölümünde Gönüllüler ve Ünlüler haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu için mücadele etti. Mücadelenin kazananı Gönüllüler takımı oldu. Ünlüler ise bir kişiyi sürgün adasına gönderdi. Dokunulmazlık oyunu sonrası ada konseyi yapıldı. Konseye, Yasin ve Hikmet arasında yaşanan tartışma damgasını vurdu.

Hikmet'in kendisine iftira attığını söyleyen Yasin, "Potadayız ve insanlar bizim için oy atıyorlar. Ancak bir arkadaşım hala bana iftira atıyor ve kötü göstermeye çalışıyor. Bunu ikinciye yapıyor" dedi.

YUMRUKLU KAVGA ÇIKTI

Ada konseyinin tamamlandığı anlarda büyük bir kavga yaşandı. Yarışmacılardan Yasin Obuz, Hikmet Tuğsuz'a bağırarak fiziki saldırıda bulundu. Survivor yeni bölüm fragmanında ise Acun Ilıcalı'nın acil durum konseyini topladığı görüldü. Yasin Obuz'a verilen ceza konseyde açıklanacak.

Ilıcalı'nın fragmanda "Ada konseylerinde çok gerilim görüyoruz. Ama bir kaç saat önce yaşanan bu olay gibisini hiç görmedik. Seninki apaçık önce sözlü sonra ise fiziki saldırıdır. Seni diskalifiye etmemek için bütün şartları zorlarım. Ne kadar zorlarımın limiti de tam senin geldiğin yer. Buna göre aldığımız karar gereği..." ifadeleri duyuluyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading