Yandex Metrica
SON DAKİKA
Survivor'da 'sürgün kampı' kararı herkesi şaşırttı! Acun Ilıcalı duyurdu

Survivor'da 'sürgün kampı' kararı herkesi şaşırttı! Acun Ilıcalı duyurdu

Survivor'da bu yıl ilk defa 'sürgün kampı' uygulaması başlamıştı. Acun Ilıcalı'dan sadece ilk hafta sonuna özel olduğu söylenen sürgün kampıyla ilgili flaş açıklama geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:40

Survivor All Star 2022, 15 Ocak'tan itibaren seyirci ile buluşmaya başladı. Bu yıl ilk kez uygulanan sürgün kampı yarışmaya heyecan kattı. Elemeye kalan isimler, herkesten ayrı bir kampta kalıyor ve takımın kazandığı ödüllerden yararlanamıyor.

BİR SÜRE DAHA UYGULANACAK

Acun Ilıcalı, sürgün kampının yalnızca ilk haftaya özel olduğunu ve devamının olmayacağını duyurmuştu. Ilıcalı, 18 Ocak Salı akşamı gerçekleşen konseyde, yeni kararı duyurdu.

"Çok ses getiren sürgün kampı uygulaması Survivor'da devam edecek. Sürgün kampını belli bir süre uygulamaya devam edeceğiz. Bunu ise Çarşamba akşamki konseyde yarışmacılara açıklayacağım." dedi.

KORKU DOLU ANLAR YAŞAMIŞTI

Survivor'ın ilk gününde sürgün kampına giden isim Birsen Bekgöz olmuştu. 2022 sezonunda elemeye kalan ilk yarışmacı olan Bekgöz, 24 saat kaldığı sürgün kampında korku dolu anlar yaşadı.

Kampa gelen ikinci isim olan Sercan Yıldırım da sürgün kampında 3 gün geçirdi. İkiliden sonra kampa gelen yarışmacılar ise Gizem Kerimoğlu ve Hikmet Tuğsuz oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading