Yandex Metrica

Survivor'da şaibe iddiası! Batuhan'ın annesi 'Oğlumun hakkı yendi' dedi, Acun Ilıcalı SMS sıralamasını paylaştı

Survivor'da şaibe iddiası! Batuhan'ın annesi 'Oğlumun hakkı yendi' dedi, Acun Ilıcalı SMS sıralamasını paylaştı

Survivor yarışmacılarından Batuhan Karacakaya'nın annesi 'Oğlumun hakkı yendi' diyerek tepki göstermiş, Acun Ilıcalı'dan sert bir cevap gelmişti. Ilıcalı, bu kez de sosyal medya hesabından Survivor SMS sıralamasını yayınladı.

Magazin

31.03.2024, 10:52

Bu yıl All Star olarak izleyici karşısına çıkan Survivor'ın 6 aylık macerası 30 Haziran'da sona erdi. Adem Kılıçcı ve Nisa Bölükbaşı'nın finalist olduğu gecede en fazla SMS'i alarak şampiyon olan isim Nisa oldu.

"OĞLUMUN EMEKLERİ GİTTİ"  

Yarışmada üçüncü olan Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya'nın sosyal medyadan yaptığı açıklamalar olay yarattı. Anne Karacakaya, " "Oğlumun hakkını yiyenler haklarında boğulsun. On gündür her yere yazdım, çırpındım. Oğlumun yine hakkı yenecek dedim. Karşılık bulamadım. Gitti oğlumun emekleri" dedi.

"NAMUSUMUZA DİL UZATANI AFFETMEM"

Acun Ilıcalı, o iddialara Survivor Ekstra'da yanıt verdi. Sert bir şekilde yanıt veren Ilıcalı, "Emeğimizi töhmet altında bırakmasına izin vermem. Daha önce böyle saçma iddialar eden bir kadını da dava ettim çatır çatır da kazandım. Namusumuza dil uzatanı affetmem. Bu kadar kişinin emeğini dil uzatılmasına izin vermem" diye konuştu.

Acun Ilıcalı, daha sonra sosyal medya hesabından da SMS sıralamasını paylaştı. Nisa Bölükbaşı'nın rakiplerine fark attığı görüldü. 


Loading