Yandex Metrica

Survivor'da Gönüllüler Adası'nı karıştıran olay! Mert Sevgililer Günü'nü kutladı, Nisa ve Sude birbirine girdi

Survivor'da Gönüllüler Adası'nı karıştıran olay! Mert Sevgililer Günü'nü kutladı, Nisa ve Sude birbirine girdi

Survivor All Star yarışmasında Mert ve Sude'nin aşk yaşadığı iddia edilmişti. Yarışmanın yeni bölümünden yayınlanan fragmanda Mert'in Sude ile Sevgililer Günü kutlaması ortalığı karıştırdı. Sude ve Nisa Bölükbaşı arasında büyük tartışma yaşandı.

Magazin

23.01.2024, 18:49

Survivor All Star'da yarışma heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Yarışma, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Ödül oyunu için iki takım kıyasıya mücadele etti. Yarışmanın galibi ünlüler takımı oldu.

Ünlüler ve gönüllüler takımı daha sonra Anlat Bakalım oyununda karşı karşıya geldi.İki takım da en fazla kelimeyi anlatabilmek için elinden geleni yaptı. Bir kez daha kazanan ünlüler takımı kek ödülünün sahibi oldu.

MERT - SUDE AŞKI ADAYI KARIŞTIRDI

Survivor All Star'ın bu akşam yayınlanacak yeni bölümünden fragman paylaşıldı. Sude ile aşk yaşadığı iddia edilen Mert Öcal, Sevgililer Günü'nde Sude'ye çiçek vererek Sevgililer Günü'nü kutladı. Sude Burcu da çiçeği alarak Mert'in Sevgililer Günü'nü kutladı.

İkilinin bu hamlesi gönüllüler adasını karıştırdı. Fragmanda Nisa ile Sude arasında tartışma yaşandığı görülüyor. Nisa Sude'ye "Daha havaalanında 'seni seviyorum' dedi. On saniye sonra senin yanına geldiyse eğer bu içimi yiyor anladın mı?" ifadelerini kullandı.

Sude ise "Sen bana gelip 'kendine değer vermeyen, kendine saygısı olmayan bir kadın' diyorsun. Bu çok ağır bir itham... Nisacığım bu çok özel bir konu! Sen benim neden devam ettiğimi bilemezsin. Daha önceden benim bu adamla 8-9 ay neler yaşadığımı bilemezsin ve şu an beni bununla yargılayamazsın" diyerek kendini savundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading