Yandex Metrica

Survivor'da cinsellik skandalı mı? Aleyna Kalaycıoğlu'na mastürbasyon şoku! "Çok sessiz olmalısın"

Survivor'da cinsellik skandalı mı? Aleyna Kalaycıoğlu'na mastürbasyon şoku! "Çok sessiz olmalısın"

Survivor 2021 yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu mastürbasyon sorusuna cevap veremedi. Survivor'da cinsellik var mı? Dominik'te neler yaşanıyor? Kalaycıoğlu'nun patika yol ile ilgili söyledikleri dikkat çekti.

Magazin

05.04.2024, 12:15

Geçtiğimiz yıl Survivor'da ünlü olan Aleyna Kalaycıoğlu 'Bize Kaldı' adlı programda Dominik'te mastürbasyon, tuvalet ve cinsellik konusunda merak edilen soruları yanıtladı.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

"YOKSA YAKALANIRSIN"

Survivor Aleyna tuvaletler konusunda şunları söyledi:

"Herkesin tuvalet alanı farklı gibi gözüküyor ama ortak. Herkesin gittiği bir yol var. O yolda sola sapan sağa sapan var. Tuvaletini yaparken bir başkası tuvaletini yapmaya geldiğinde çok sessiz olmalısın. Yoksa yakalanırsın. Birkaç kez başıma geldi, patika yolumuz var. Orası yürüme yolu. Oraya tuvalet yapılmaz. Gece giderken fışık diye basıyorsun."

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

"O YÜZDEN OLAMIYORUZ"

En çok merak edilen sorulardan biri de adada cinsel hayattı. Aleyna Kalaycıoğlu konuya dair "Benim tanıklık ettiğim olmadı. Şimdi biz regl filan olamadığımız için bizim erkeklik hormonu çok fazla baskılanıyor. O yüzden olamıyoruz. Hormonal çok dengesizlikler oluyor. O an kimin aklına böyle bir şey gelir bilmiyorum" dedi.

Cinsellikle ilgili soruları içtenlikle yanıtlayan Kalaycıoğlu sunucuların "Mastürbasyon yapıyor muydunuz?"' sorusu üzerine ise şaşkınlığını gizleyemedi. Kalaycıoğlu bu soruya yanıt vermekten kaçındı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading