Yandex Metrica
SON DAKİKA
Survivor'da büyük kavga! Nisa ve Yağmur birine girdi, ortalık karıştı! 'Sen önce insan ol'

Survivor'da büyük kavga! Nisa ve Yağmur birine girdi, ortalık karıştı! 'Sen önce insan ol'

Survivor All Star'da ünlüler ve gönüllüler takımlarının mücadelesi devam ediyor. Takımlar yeni bölümde haftanın ilk dokunulmazlık oyununa çıkacak. 66. bölümden yayınlanan fragmana Nisa Bölükbaşı ve Yağmur Banda'nın kavgası damgasını vurdu.

Magazin

11.02.2024, 00:15

TV8'in sevilen yarışması Survivor All Star'ın son bölümünde Bil Bakalım ve Anlat Bakalım oyunları oynandı. Acun Medya ve yarışmacılar arasında da bir kez daha voleybol düellosu yapıldı. Bil Bakalım ve Anlat Bakalım'da kazanan ünlüler oldu. Voleybol challange'ın kazananı ise Acun Medya oldu.

"ÇOCUK GİBİ AĞLIYORSUN"

Survivor bu akşam ise 66. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yeni bölümden yayınlanan fragmanda; oyun sırasında parkurda düşen Nisa, oyuna devam ediyor. Sunucu Murat Ceylan'ın kural hatası yaptığını söylemesine rağmen kabul etmeyen Nisa, oyunu yarıda bırakıyor.

Takım arkadaşlarını ve sunucu Murat Ceylan'ı dinlemeyen Nisa, oyuna devam etmiyor. Yağmur Banda ise Nisa'ya "Çocuk gibi ağlıyorsun. Oraya buraya gidiyorsun, rehabilitasyon merkezi mi burası?" diyerek tepki gösteriyor. Nisa ise "Ne zaman gittim, söyle. Bir aydır zaten sayı alamıyorsun. Bana mı laf atıyorsun?" diye karşılık veriyor.

Yağmur'un "Sen benim yanımdan geçemezsin" demesi üzerine Nisa, "Gel kapışalım o zaman" diyor. Yağmur ise "Geç bunları, sen önce insan ol" diyor. "Ne dedin sen?" diyen Nisa, Yağmur'un üzerine yürüyor.

Survivor 66. bölüm, 1 Nisan akşamı saat 20.00'de TV8'de olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading